Wat doe ik, en wie ben ik?


Wat doe ik?

 

 

 

 

 

 

 

Voel je welkom in de praktijk Yneama , de liefdevolle plek voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat jij weer kan bloeien als een bloem.
En je weer vrij kunt voelen als een vlinder, en in alle vrijheid kunt zijn wie jij wilt zijn.

Je kunt hier terecht voor innerlijke groei ,schoonheid en persoonlijke ontwikkeling . Begeleiding en advies voor je zelf of jouw kind.

Ik werk  in mijn praktijk als energetisch Kracht Coach.

Mijn missie is om elke vrouw en kind de kans te geven om gehoord en gezien te worden, ik luister en fluister wat er doorgegeven mag worden. Dat doe ik d.m.v. coaching fluistersessies , walk and Talk sessies aan zee, of een reisje 4 dagen 1 op 1 coaching, of een reis in een kleine groep vrouwen. Zoals je aan mijn logo kunt zien, is een vlinder voor mij erg belangrijk.

Een vlinder is een magisch mooi beestje en kan in alle vrijheid vreugdevol rond fladderen.
De vlinder staat symbool voor metamorfose, onsterfelijkheid, wedergeboorte, vrijheid, dromerigheid, vrolijkheid, transformatie en schoonheid en laat zich soms zien als symbool van een overleden dierbare.
Laat dat nu net óók de dingen zijn, waar jij je als mens ook bewust van mag worden.
Bewust worden, van je eigen schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk en dat jij ook onsterfelijk bent, want jouw Ziel zal altijd blijven bestaan. En dat jij verschillende fases in je leven hebt, en er steeds weer anders uit ziet en ook steeds weer opnieuw transformeert, want je blijft leren in het leven en na het leven ben je dood, maar je ziel blijft voor eeuwig. Transformeren is nodig in je leven, dat is gekoppeld aan veranderingen. Zowel positieve als negatieve veranderingen. Maar het levert jou altijd wat moois op. En je wordt daardoor bewust gemaakt, dat niets eeuwig is in het leven, maar wel jouw eigen Ziel. Die blijft bestaan. Maar alle andere zaken staan altijd bloot aan veranderingen. Een waardevolle ontwikkeling dus, dat transformeren, vind je ook niet?

Vrolijkheid is het belangrijkste om te kunnen genieten van het leven, door je leven te leven zoals jij dat wilt. En dat jij mag zijn wie je bent. In alle vrijheid!  Het is belangrijk dat jij het leven niet altijd zo serieus hoeft te nemen. Maar dat je leert los te laten, en je niet vast blijft houden aan oud gedrag, patronen en overtuigingen. En héél belangrijk, jezelf eens af te vragen hoeveel vreugde en vrijheid jij eigenlijk ervaart in jouw leven? Een vlinder vliegt altijd vooruit en voelt zich altijd vrij. Hoe zit dat met jou? Kijk jij ook vooruit, of méér achterom? En hoe vrij voel jij je ?

Een vlinder vertelt je dus symbolisch dat je mag zijn wie je wilt zijn en hoe vrij je kunt zijn. Wat een moois komt een vlinder jou eigenlijk brengen hé? Geniet er dus maar van, als er een vlinder aan je neus voorbij vliegt, of land op je schouder of hand. Wil jij je ook als een vlinder voortbewegen door het leven?

Vraag dan een vlinder sessie ( e-mail consult) bij mij aan of meld je aan voor een Yneama Walk and Talk sessie of ga mee met een mooie reis.
Waar jij de vlinder mag zijn, die jij wilt zijn!

Waarom noem ik het een vlinder sessie? En heet de sessie Yneama walk and talk? Yneama is mijn praktijknaam en is vernoemd naar een zieltje wat maar heel even aards bij mij heeft mogen zijn. Nu is ze een vlinder, en vliegt altijd met mij mee. Samen met haar ga ik jou coachen, zij fluistert met jouw Ziel, en ik mag dat doorgeven aan jou. Dat doe ik tijdens de wandeling, we lopen samen. Jij vertelt je verhaal en ik luister. Ik zal samen met Yneama jouw kompas zijn. Ik loop naast je, en Yneama fladdert met ons mee. Samen zijn we er voor JOU.

Op zoek naar jouw innerlijke schoonheid, kracht en wijsheid gewoon wandelend aan zee

Durf jij dit aan, en ga je met ons mee?

 

Wie ben ik?

Ik ben Farisa, zelf hoog sensitief en ben moeder van 3 zeer sensitieve kinderen.
Kinderen hebben mij altijd geraakt en ze blijven mij inspireren.
Met mijn zeer sterke intuïtie en gedegen kennis op gebied van kinderen en hooggevoeligheid kan ik u een helpende hand aanreiken!

Doordat ik zelf hoog gevoelig ben en alle facetten ervan heb doorleeft en nog steeds doorleeft kunnen deze kinderen makkelijk mijn energie toelaten voor reading en healing. Er is wederzijdse toegankelijkheid en herkenning. Met veel succes geef ik al een paar jaar coaching en begeleiding aan ouders en kinderen. Daarbij vertel ik waar op gelet kan worden bij nieuwetijds kinderen. Hoe er zelf mee om te gaan etc. Dit geeft helder inzicht in de belevingswereld van het kind.

Ik werk daarom vanuit mijn eigen gevoel en recht uit mijn hart. Ik begeleid vrouw en Kind vanuit een zuivere intentie in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt hierbij denken aan het helen van jouw innerlijke kind en het leren luisteren naar de fluisteringen van je hart. Als er nog veel pijnen zitten, die jij als kind hebt ervaren zal dit nog veel hinder kunnen geven in je ontwikkeling Nu, of als je zelf moeder wordt. Voordat je moeder wordt, is het fijn om zo goed als blokkade vrij te leven, des te meer jij kunt genieten van het moederschap.

Samen gaan we kijken wat jij bewust of onbewust tegen houdt om deze fluisteringen te kunnen horen.

Dit doe ik d.m.v. mij af te stemmen tijdens een Fluistersessie met de ziel van jou of je kind  voor jou als vrouw d.m.v. Een vlindersessie( in je kracht consult) waar je innerlijk kind ook aan bod komt of lichamelijk werk d.m.v. een intuiitieve massage( inclusief fluisteringen die door mogen komen) wat een helend effect heeft. De massage kan aangevraagd worden voor baby tot volwassen vrouw.

Op deze manier begeleidt ik jou of je kind in de reis naar je hart. Jij als vrouw en als je moeder bent jij en je kind staan altijd centraal en je mag geheel jezelf zijn bij mij.
Ik oordeel niet over jou, niet over je kind en niet over jullie levenspad, Iedereen zijn eigen levenspad, dat is mijn Motto.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk en dat je met het juiste gereedschap op eigen benen kunt gaan staan om jouw eigen levenspad te bewandelen. Op de manier zoals jij dat wenst!

En het gereedschap is heel simpel, dat is dat jij volledig jezelf mag zijn en in jezelf blijft geloven.

Dat geeft jou een enorm zelfvertrouwen!

Maar wat is FLuisteren eigenlijk?  Lees hier verder

 

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.