Praktische informatie over de innerlijke reis


Wil jij mee met mij op reis, om jouw innerlijke reis te gaan maken?

 

                      

 

Ik weet  wat het is om in liefdevolle verbinding en in totale overgave te leven.

Ik heb al heel veel doorstaan in mijn leven, en ik blijf volledig in mijn kracht staan en dat wil ik jou ook leren

 

 

 

Yneama organiseert 4 keer per jaar een innerlijke reis in het prachtige Andalusie

En er mogen 8 tot 10 bijzondere vrouwen mee, afhankelijk van de locatie.

De prijs van de reis  bedraagt 999 euro , maar met een vroeg boek korting van 100 euro 899 euro

De reis locatie 1 is geheel verzorgd, je dient alleen zelf voor vliegtickets te zorgen! De reis locatie 2 is niet all inclusive, lees er op de site alles over 

 

Nu heb je al een retour voor 108 euro zag ik, maar het kan oplopen tot 150 euro voor deze periode.

Directe vluchten gaan met transavia vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en Ryanair van Eindhoven, Weeze /Düsseldorf rechtstreeks naar Malaga

 

 

Waar gaan we naar toe?

 

 

 

 

FINCA EL MORALEJO ‘SAN JACINTO

 

Het is een locatie met heel veel rust en een mooie natuur, en zelfs binnen is er een plek om samen te kunnen zijn en ons innerlijk werk te kunnen doen. Er is voldoende ruimte voor ontspanning, wandelen of liggen bij het zwembad die geheel tot onze beschikking is.  Deze villa lijkend op een kasteeltje is een unieke plek. Deze ruimte en plek biedt zowel volledige privacy als sociale contacten op momenten dat jij en de andere deelnemers daar behoefte aan hebben. Deze locatie heeft 7 slaapkamers en 6 badkamers. De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 130 m2 met openslaande deuren die leiden naar een groot overdekt terras met een spectaculair uitzicht over de omgeving. Het uitzicht is prachtig, je ziet een ongerepte natuur en het zicht op uitgestrekte heuvels. Dat maakt dit verblijf tot een waar paradijsje die je niet meer zult vergeten. We kunnen in de verte zelfs de zee zien.

 

Op wandelafstand kunnen wij de Rio Grande bezoeken met watervalletjes en het puurste water waar zelfs zeldzame otters gespot worden! Erg verfrissend is een koele duik in het water van de Rio Grande

 

watervalletjes

Heb jij er al zin in?

 

 

Hieronder zie je ons kasteeltje

 

locatie-en-verblijf

 

Ga jij mee op reis? Ga je eigen journey maken!

De reis is een combinatie van groei en ontwikkeling en diepe ontspanning en plezier

 

 

En is inclusief:

– transfer van en naar Malaga Airport

– gezonde maaltijden (ontbijt, lunch en diner)  incl. drankjes( water, thee, koffie en verse sinaasappelsap) Buiten de maaltijden onbeperkt bronwater. En alle andere consumpties op eigen kosten ( 2 euro per consumptie)

– 7 overnachtingen

– linnengoed en handdoeken

– gebruik faciliteiten van de villa ( kasteeltje)

– dagelijks een meditatie en mindfulness oefening

– Stilte wandeling en evaluatie minimaal 1 keer

– healing dagelijks hele groep/ 2 keer individueel

– reading/coaching

– ronde met het Kaartendeck voor vrouwen ( iedereen een korte persoonlijke sessie)

– persoonlijke aandacht en begeleiding

– gesprek rondes / delen en helen

–  ontspanning lichaam massage ( 30 min)

– voldoende ruimte voor vrije tijd besteding/ontspanning

– er is ook ruimte voor eigen wensen tijdens deze week

– we krijgen zelfs een excursie trip van maximaal 100 km cadeau of 2 uur totaal.

– en 1 keer een boodschappen trip voor liefhebbers

 

Alle aangegeven prijzen zijn voor particulieren inclusief btw.

voor ondernemers zijn de kosten exclusief btw.

 

Niet inbegrepen:

– vluchten – extra trips en uitjes in vrije tijd – een goede reis-, bagage-, ongevallen-, ziektekosten- en annuleringsverzekering (verplicht) – de accomodatie aanvaardt in de meest ruime zin geen aansprakelijkheid voor schade.

 

Faciliteiten

Afwasmachine
BBQ
Dorp & winkels <10min.
Nederlandstalige beheerder
Satelliet TV
Wasmachine
Zwembad omheind
Airconditioning en jacuzzi verbruik Tot 100 euro inbegrepen bij de reis voor de hele groep
Centrale verwarming
Internet
Restaurant op loopafstand
Verwarming
Zwembad

 

Hier zie je De watervalletjes waar we te voet naartoe kunnen wandelen

 

 

watervalletjes

 

De reis – en betaal voorwaarden van onze Yneama Journey

1. Inschrijving en factuur

U heeft zich ingeschreven voor een reis met onze Yneama journey. Voor of na de inschrijving heb je al contact gehad met Farisa Jolink . Uw aanmelding van de reis is tevens uw inschrijving voor de reis en geldt als reservering voor deze innerlijke reis. Na de eventuele kennismaking en inschrijving, ontvangt u een vragenformulier. In dit formulier vragen wij u naar de motivatie en de leerdoelen voor de reis. Deze antwoorden worden alleen door de cursusleiders gelezen. Dus al uw informatie blijft in onze handen. U kunt zich alleen inschrijven voor de reis als u akkoord bent met de reisvoorwaarden.

Na inschrijving heeft u wettelijk 7 dagen bedenktijd. In deze week kunt u de reis zonder opgave van redenen annuleren en krijgt u uw geld terug. Na 7 dagen na uw inschrijving gaan de annuleringsvoorwaarden in. Deze regeling is van kracht mits u meer dan 28 dagen voor vertrek aanmeldt. Indien u zich inschrijft binnen 28 dagen voor reisaanvang dan vervalt de 7 dagen bedenktijd en gelden de annuleringsvoorwaarden. Zie hiervoor onder het kopje 6. Annulering reiziger.

Na ontvangst van uw inschrijvingsformulier ontvangt u een factuur voor de reis. U krijgt na reservering de factuur van praktijk Yneama van Farisa Jolink

Alle aangegeven prijzen zijn voor particulieren inclusief btw, voor ondernemers zijn de kosten exclusief btw. Vermeld dit even bij je inschrijving.

2. Uitsluiting van deelname

De deelnemer die zodanig hinder of last oplevert dat een goede uitvoering van deze reis daardoor wordt bemoeilijkt, kan door Yneama journey van de reis worden uitgesloten. Alle daaruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de deelnemer.

 

3. Annulering door Yneama Journey

Bij onvoldoende deelname behoudt Yneama Journey zich het recht voor om de reis te annuleren. U ontvangt in dit geval minimaal 10 en maximaal 2 dagen van tevoren telefonisch of via de e-mail bericht. In deze zeldzame gevallen zullen wij proberen u een alternatief aan te bieden. U bent ten allen tijde vrij om het alternatief te accepteren. Indien u het niet accepteert ontvangt u uw geld terug. Wij brengen hier wel € 150,- administratiekosten op in mindering. Dus als u alleen nog maar de aanbetaling heeft gedaan, dan krijgt u niets terug..

Daarnaast maakt Yneama Journey onkosten die op deze manier betaald kunnen worden.

 

4. Aansprakelijkheid

Yneama journey aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de reis. Wij verplichten u daarom een reis-, annuleringsverzekering af te sluiten.

De deelnemer is aansprakelijk voor alle schade veroorzaakt door zijn eigen ongeoorloofde gedragingen, te beoordelen naar de maatstaf van het gedrag van een gemiddelde, correcte reiziger.

 

5. Vervoer van en naar locatie

Yneama  journey levert vervoer van vliegveld naar de bestemming en weer terug. Wij kopen geen vluchten in, deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun vliegticket. Als service, geven wij wel de verschillende ticket tarieven.

 

6. Annulering door de reiziger

Indien u de reis moet annuleren door omstandigheden dan gelden de reisvoorwaarden voor deze omstandigheden: door ziekte en sterfgeval van eerstegraads familieleden zoals partner, ouders ook adoptie- en stiefouders, schoonouders, kinderen ook adoptie- en stiefkinderen, schoondochters- en zonen, ernstige schade aan uw huis, nieuwe baan na werkeloosheid, echtscheiding, zwangerschap complicaties, werkeloosheid door onvrijwillig ontslag. 
Sluit dus een reis-, annuleringsverzekering af! Dat voorkomt problemen.

Wanneer u besluit uw reis te annuleren na de 7 dagen bedenktijd gelden de voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering , en ontvangt u geen geld terug!!
Indien u een reis-, annuleringsverzekering heeft afgesloten, kan er de mogelijkheid zijn dat u ook uw reiskosten via de verzekering retour krijgt. Dit is geheel eigen risico!

Naast annuleren is het ook mogelijk om uw reis om te boeken bij ons naar een andere datum in een andere groep. Daarnaast is het mogelijk om iemand anders in plaats van u de reis te laten maken. Voor af gekochte vliegtickets zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij deze niet vergoeden.

 

7. Verplichtingen

Yneama  is een eenmanszaak en werkt kleinschalig. We voeren zelf de administratie uit, hebben geen kantoorpand, kopen geen vluchten en excursies in. We bieden alleen de verzorgde 9 daagse reis aan. Wij hebben verder geen vaste kosten, behalve onze locatie kosten, onze eigen reiskosten, organisatie en promotie – marketing kosten. Het risico dat Yneama niet aan haar verplichtingen kan voldoen is daarom nihil.

Uw boeking en procedure 

Nadat u van Yneama journey een boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen. U wordt gevraagd om binnen 7 dagen na bevestiging van boeking over te gaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling van 150 euro en later ontvangt u een verzoek tot betaling van het restant van de reissom welke op de datum die vermeld wordt bij de reis en locatie voor de vroegboekkorting van de reis bij ons binnen dient te zijn, of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek pas boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn. Anders kunt u niet mee.

 

Wij hebben er in ieder geval zin in, jij ook??

Belangrijk om te weten als jij met Yneama Journey mee wilt

De reis op Locatie 1. is ALL inclusieve, er wordt dus echt voor jou gezorgd. Het zal een reis worden, waarbij jij echt het gevoel krijgt dat je er echt even uit bent. Weg van de dagelijkse sleur, en/of verplichtingen. En je mag even een week helemaal tot rust komen. En tegelijker tijd krijg je de mogelijkheid om aan je zelf te werken. Dat doe je samen met ons en met de groep. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om 1 op 1 aandacht te ontvangen, indien gewenst. Iedere deelnemer krijgt sowieso persoonlijke begeleiding. Wij vinden het belangrijk, dat als jij voor deze reis kiest wel open staat om te delen en te helen. Dat is de bedoeling van deze reis. We beloven je, dat je krachtig weer naar huis gaat. En tijdens de reis ook heel veel plezier gaan maken!

De reis op Locatie 2. is inclusief ontbijt en verder alle bovenstaande. Lunch en diner is op eigen kosten.​

Beide reizen exclusief vliegtickets.

Ik kijk er naar uit, om samen met jou deze liefdevolle reis te maken.

                                                   

Lieve groet

Farisa 

 

Schrijf je HIER dan snel in, want VOL=VOL

 

We gaan er wat moois van maken, dat kan ook niet anders want

 

JIJ BENT MOOI