Mijn boek 4


 

Titel: Ik ben aangeraakt, mijn innerlijke kind is opgestaan

 

Als kind was Farisa erg gevoelig en voelde zij zich vaak erg onbegrepen. Dit had veel gevolgen voor haar om te kunnen zijn wie ze werkelijk is. Haar jeugd verliep moeizaam. Farisa werd op 22 jarige leeftijd zelf moeder. De geboorte van haar zoon was een totale ommekeer in haar leven. Doordat ze als kind zelf niet werd gezien, gehoord en geaccepteerd werd kwam ze erachter dat de komst van haar zoon dit bij haar veel emoties triggerde. En ze haar kind innerlijke kind aandacht wilde geven. Hiermee is zij aan de slag gegaan, en door speciale ontmoetingen en gebeurtenissen in haar leven is zij aangeraakt en tot het besef gekomen dat het helen van je innerlijke kind heel zinvol is. Uiteindelijk heeft Farisa zich zelf weer gevonden.

Ze heeft haar ervaringen aan het papier toevertrouwd en aan de hand van tips en adviezen leert ze jou als lezer op een ontvankelijke manier hoe je jouw innerlijk kind kunt ontdekken. Je leert hoe je liefde en geluk kunt ontdekken. Uiteindelijk zal je zelfwaardering door dit proces groeien. Je zult verrast zijn als je ontdekt dat jij het geluk zelf bent en het leven één groot wonder is.

Een boek waarvan de inhoud je hart aanraakt!

U kunt dit boek bestellen op Boekscout

Een stukje uit het boek:jolink_cover_klein

Bij wie ligt nu werkelijk het probleem?
Wij denken vaak als ouders dat het probleem bij het kind ligt, maar dat is dus niet altijd zo! In de praktijk werkt het als volgt. Als de blokkades bij de ouders worden weggehaald, dan krijgt het kind weer de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dus het belangrijkste is nog altijd dat we geheeld zijn. Dat ons innerlijke kind geheeld is. Dan helpen we automatisch onze eigen kinderen. Wat je zelf gemist hebt, kun je niet doorgeven. Je maakt dus weer een reis in je peutertijd, de schooltijd, de puberteit en uiteindelijk je volwassenheid!

Tip! Jezelf waarderen

Absolute voorwaarde voor een gelukkig leven is het vermogen jezelf te aanvaarden. Zolang jij in de spiegel kijkt en daarbij elke keer weer vaststelt dat je neus je niet bevalt of dat jij je moet schamen voor je kleine mankementen en gebreken, sta je jezelf alleen maar in de weg. Misschien is het goed om eens te noteren wat je van jezelf waardeert. Het zou mooi zijn als dat lijstje elke dag langer wordt. Uiteindelijk leer je dan misschien datgene te accepteren wat je echt niet kunt verdragen van jezelf.

Als jij je aanmeld voor mijn Nieuwsbrief dan ontvang je gratis mijn E-book, Heel je innerlijke kind!


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Gedachten over “Mijn boek

 • Manuela

  Ik loopt vaak zelf tegen mijzelf aan.
  En merk dat het met mij zelf te maken heeft.
  Nou ben ik iemand die niet snel zelf dingen onderneem en daarom een hulpje nodig ben.
  En ben ik zeer geïnteresseerd in je boek.

 • Conique Op den Camp Post auteur

  Ik ben erg onder de indruk van dit boek. Vanuit eigen ervaring geschreven in heel begrijpende rakende taal.
  Voor ieder een aanrader om bewust te worden wat ons innerlijke kind voor ons betekent en wat we ermee kunnen! Hier zit voor iedereen een lering in die goed bruikbaar is. Dus, ik beveel het van harte aan!!

 • Joke Hofman Post auteur

  Heb dit boek in één keer uitgelezen. Kon niet stoppen, vond het bijzonder mooi geschreven. Soms ontroerend omdat het zo herkenbaar was. Ieder heeft het kind in zich, we denken dat we het kwijt zijn door allerlei omstandigheden in het leven die men meemaakt. Ga het zeker nog een keer lezen. Zou zeggen ga het lezen, het is een aanrader. Farisa dank je wel voor dit boek. Joke