Ik zal jou begeleiden tijdens je reis


                                                                                                                                                                                                            

Ik begeleid jou tijdens je innerlijke reis!

 

 

farisa

 

 

                                                                                                                                             

 Je kent mij als moeder en kind coach en ik stel me hier voor als Kracht Coach voor vrouwen 

Met mij samen ga jij de journey maken

Maar ik begeleid ook vrouwen die een grote ballast met zich mee dragen. En daar graag uit willen komen. Ik heb zelf een flinke reis gemaakt in mijn leven, dus ik weet wat het is om een flinke rugzak te moeten dragen. Maar tijdens mijn reis heb ik de tas toch stap voor stap leeggemaakt. En sta ik Nu hier waar ik zelf in mijn kracht sta. En mijn hart danst tijdens de gedachten om andere vrouwen hierin te ondersteunen. Dat is mijn passie, en ook mijn missie op deze prachtige aardbol.

Ik werk daarom vanuit mijn eigen gevoel en recht uit mijn hart.

De ballast kan van alles zijn, pijnlijke innerlijk kind stukken, relatie of familie problemen uit het verleden of in het NU.  De journey die jij gaat en de groep gelijkgestemden gaat maken. Zal heel liefdevol zijn. 

Graag leer ik andere vrouwen hoe ze naar de fluisteringen van hun hart kunnen luisteren, Samen gaan we kijken wat jij bewust of onbewust tegen houdt om deze fluisteringen te kunnen horen. We gaan helen en delen met elkaar als groep. Jij bent niet alleen. We doen het samen! Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je weer lekker in je vel zit, zowel geestelijk als lichamelijk en dat je met het juiste gereedschap op eigen benen kunt gaan staan om jouw eigen levenspad te bewandelen en het leven te vieren waarvoor het ook bedoeld is. Op de manier zoals jij dat wenst! En het gereedschap is heel simpel, dat is dat jij volledig jezelf mag zijn en in jezelf blijft geloven.

Jij gaat naar huis met alleen nog maar zelfvertrouwen en zelfliefde in je koffertje

Ik kan niet wachten om jou te mogen ontmoeten in mijn Hart.

 

♥Farisa ♥

  

Ik bundel samen met jou onze krachten, onze ervaringen en ik hoop er samen met jou een mooie reis van te maken.

Ik oordeel niet over jou, niet over je levenspad. Maar zie jou om wie je werkelijk bent. Precies goed zoals je bent!

 

Heel erg Mooi ♥  

Geloof jij daar ook 100 % in?  Daar gaan we dan voor zorgen tijdens deze reis!

                                  Ik neem je mee naar de pagina waar jij je aan kan melden of mij alles erover kunt vragen