Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

292 Gedachten over “Gastenboek

 • jolanda

  hallo farisa
  wil je bedanken voor wat je allemaal voor mij doet en gedaan hebt je bent zo,n mooi mens zo liefdevol en echt je liefde straal je echt uit naar de mensen die je helpt ik ben heel blij dat ik op mijn zoektocht jou tegen kwam je heb me fijne bootschappen mogen geven en goed op weg geholpen daar zal ik altijd dankbaar voor blijven veel licht en liefde jolanda

 • Carla

  Online cursus Fluisterkind methode

  Ik wil toch mijn ervaringen gezien de online cursus Fluisterkind methode delen. Ik raad het zeker iedereen aan die deze prachtige geschenken wil ontvangen.
  Ik ben erg tevreden over de cursus. Het zit erg proffesioneel in elkaar. Maar daarbij komt eigenlijk het mooiste dat Farisa je opdrachten die je inlevert zo zorgvuldig en liefdevol nakijkt. Ze geeft je direct feedback en zoveel inspiratie waardoor je zeker verder wilt naar de volgende opdrachten. Haar opdrachten zijn elke keer weer toepasbaar en geeft je zoveel moois en mooie leermomenten ook voor jezelf.
  Je legt contact met je eigen ziel waardoor je leert voelen en luisteren. Je leert ook luisteren wat er werkelijk speelt bij die ander. Ik heb veel geleerd en heb deze cursus gedaan als verdieping, omdat ik het wil gebruiken in mijn praktijk om dit geschenk door te mogen geven aan de kinderen die ik mag coachen.

  Lieve Farisa bedankt voor jou inzet. Je gaat er voor de volle 100% in. Je bent een liefdevol persoon en ik ben je heel erg dankbaar dat je mij dit gegeven hebt.

  Lieve groet,
  Carla

 • Adelia

  Dag Farisa

  Farisa, ik had ook al een brichtje onder de dienst zelf geplaatst.

  Ik wil je bedanken voor de prachtige fluisterafstemming van onze Niels, we zijn je ontzettend dankbaar hiervoor.
  Wat een mooie inzichten en wat was het raak, je kent ons zoontje niet eens en je weet van alles te vertellen.
  Ik kom zeker bij je terug.

  Blijf dit mooie werk doen hoor, je kunt hier vele ouders blij mee maken.

  Groet Adelia

 • Sandra

  Lieve Farisa,
  Ik heb je echte boek gekocht!
  Wat een prachtig boek heb je geschreven..wauw..ik voel je liefde! Prachtig om te lezen hoe je je ontwikkeling hebt doorstaan en hoe je jezelf elke dag nog opnieuw ontwikkelt… Ik ben zo dankbaar dat ik op jouw website terecht ben gekomen. Het bracht me in aanraking met jouw boek! Ik weet nu ook waar mijn angsten vandaan komen en nog mooier: hoe ik hiermee om moet gaan. Ik probeer mijn emoties nu toe te laten, zodat ze vanzelf verdwijnen.In je boek staat dat je mensen wil gaan begeleiden d.m.v. gespreksvormen/coachen. Ik weet niet precies hoe dit in z’n werk gaat? Hier heb ik misschien wel interesse in via de mail.
  Ik wil je bedanken voor je mooie tip om in je eigen kracht te blijven staan door te ‘centreren’ en te ‘aarden’. Ik heb dit meteen toegepast en het werkt goed voor mij. Een aantal jaar geleden heb ik samen met mijn broer de cursus Shin-do gevolgd. Wij wilden allebei beter om kunnen gaan met onze energie. Dit vond ik erg interessant. De afgelopen jaren kon ik nog niet genieten van mijn hooggevoeligheid. Ik werd heel zwaarmoedig van alle prikkels om mij heen en nam de sferen over van andere mensen. Dit vond ik erg vervelend, want ik kon er gewoonweg niet mee omgaan. Jouw tips in je boek zijn daarom erg waardevol voor mij! Dankjewel. Ik raad je zeker aan om over een tijdje weer een boek te gaan schrijven, want je hebt een hele mooie schrijfstijl en het leest heel prettig!
  Ik hoor graag van je.
  Liefs,
  Sandra

 • Joke van Asselt

  Bedankt lieve Farisa voor de super mooie fluistersessie voor mijn pasgeboren kleindochter Jay. Wat mooi en duidelijk verwoord. Ik ben er heel blij mee. Ook eyeopeners voor mij die mijn kleindochter mij laat zien! Ben nu al super trots op de lieve kleine Jay. En Ik wil het nu ook leren, leren fluisteren met o.a. mijn kleindochters en Farisa gaat me daarbij helpen. Super vrouw ben je. Love you!

 • marina

  Al jaren ken ik faris..mijn eerste reading was een eyeopener voor mezelf..ik moest aan mezelf werken..mijn hart moest weer open..en dat ik gelukt met faris haar hulp..vele open hart readings hard werken aan mezelf.niet zonder slag of stoot..mijn innerlijk kind en mezelf was ik kwijt..door de jaren heen is faris ook nog eens goeie zielevriendin geworden..ze heeft me getriggert gecoached en me laten voelen dat ik de moeite waard ben..nu geef ik zelf intuïtieve massage en coach op mijn manier mensen…ben er nog lang niet..maar wel al heel ver op mijn ikke houd van mij manier…dank faris

 • Elbrich

  In september vorig jaar is onze zoon geboren. Tijdens zijn zwangerschap heb je Fluistersessie gedaan voor mij en mijn ongeboren kind. Toen vond ik het al heel bijzonder om te lezen, maar nu ik de sessies teruglees herken ik heel veel in ons kind! Zo heb je dingen geschreven over zijn karakter die kloppen, over een kleur die hem heel mooi zou staan, over een allergie die hij zou hebben, enz. En alles klopt! Ook de inzichten voor mijn man en mij waren verhelderend 🙂

 • mytral

  lieve Farisa,
  ik wil jou persoonlijk bedanken voor de healing van mij, ons zoontje, ons overleden dochtertje en die van mijn man. we hebben alle drie erg veel gehad aan de antwoorden op onze vragen. het lijkt er op dat het hier thuis erg veel geholpen heeft. ik zit lekker in mijn vel en zie de toekomst vol moed tegemoet.
  de wekelijkse soulhealing geeft mij energie en dat voelt fijn.
  xxx mytral

 • Nicole R.

  Lieve Farisa, door de inzichten die ik via jou heb mogen ontvangen, heb ik de kracht gevonden om de goede weg in te slaan en te doen wat ik diep van binnen wel al wist, maar niet durfde te doen. Dank je!!! Liefs, Nicole

 • Hanneke

  Lieve Farisa, ik ken je nu al een aantal jaren. Ik heb ook al heel veel bij jou gedaan en jij zeer zeker voor mij.
  Ik ben heel erg tevreden over alles. De readingen en healingen en veel meer.
  Liefsss Hanneke.

 • K. uit A.

  Lieve Farisa, Ik wil jou heel hartelijk danken voor de mooie heldere en zuivere healing en de antwoorden die jij mijn hebt kunnen geven op mijn vragen. Op die manier kan ik heel goed contact maken met die energie die voor mij nodig is om een aantal stappen te zetten. Liever gezegd, door contact te maken met die energie zijn deze stappen al gezet. Wat fijn! Ik hoef niet mijn best te doen of hard te werken, maar simpel weg laten ontstaan wat ik al heel lang geleden heb gewenst. Het is eerder een: “Let go & Enjoy!” Maar jouw healing en woorden geven net dat extra beetje vertrouwen. Dank je wel voor jou mooie energie & heel veel succes met het mooie werk dat jij doet. <3

 • Ivo

  Wij kennen elkaar nu enige tijd, Jij hebt een aantal 'channelings' voor mij gedaan. Dat heeft mij heel fijn richting gegeven. Sinds die tijd heb ik ook de kracht gevonden om mijn baan op te zeggen, mijn eigen fotobedrijf te beginnen en in 2014 een bijzonder fotoboek uit te geven. Jij staat hierin ook aan de wieg. Namens mij, dankjewel voor jou.
  Hartelijke groet, Ivo

 • Eva

  Hoi Farisa,
  Ik wil je bedanken voor de heerlijke massage! Ik kwam heel gespannen bij je aan, maar al terwijl je nog maar net begonnen was gleed de spanning van mij af. Jij weet precies wat er speelt en raakt meteen de plekken die aangeraakt willen worden. Nogmaals dank, en ik kom snel weer bij je terug!

  Groetjes Eva

 • Wilma

  Heel erg bedankt voor het EBOOK.
  Jouw gewone boek heb ik ook maar meteen besteld. Wat fijn om zoveel herkenning te ervaren!

 • Ingrid Jetten

  Ik beschrijf onze relatie het liefste als Soulmates! Samen willen wij ons inzetten voor een betere en fijnere wereld! En in de tweede plaats (zeer zeker niet minder belangrijk) willen wij een bruggenbouwer zijn tussen en ons licht werpen op ouders op aarde en de Zielkinderen in de ongeziene wereld. Dankjewel dat ik je heb mogen ontmoeten.:0

 • Ken Lewis

  Hoi Farisa,

  Wat maakt je toch goede verslagen!
  Echt zo blij en dankbaar met jou!!!

  Het klopt zo het zorgt dat ik goede inzichten krijg en direct weer een stuk verder kan kijken telkens weer.
  Met vriendelijke groeten/ Kinds regards,

  Ken Lewis

 • Nicole

  Dank je wel voor het toesturen van jouw E-Book. Ik heb het in 1 keer uitgelezen en herkende er heel veel in! Heb ook veel gehuild, er kwam vanalles boven… Het heeft me goed gedaan en iets in gang gezet. Tenminste zo voelt het voor mij. Ik was een beetje vastgelopen en zat in een dip, maar jouw boek heeft me ontzettend geholpen! Thanks!!!

  Liefs

  Nicole

 • elbrich

  Hallo Farisa,

  Nog bedankt voor de mooie healingverslagen die ik van je kreeg. Ik heb ze allemaal geprint en lees ze af en toe weer door en nog eens door. Ik geniet er steeds weer van. Heel mooi en bijzonder!
  In ieder geval al heel erg bedankt voor wat je het afgelopen jaar voor mij (en mijn partner en mijn kindje) hebt betekend. Ik hoop voor je dat 2015 een heel gelukkig jaar is en ik hoop ook dat het beter met je dochter gaat.

  Ik hoor graag van je,

  liefs Elbrich

 • nicole

  Lieve Farisa,

  Mooi thema in de 52 weken Sensitief het jaar rond: Geven en ontvangen, natuurlijk ook weer een heel actueel thema voor mij. Ik merk aan mezelf dat ik heel gemakkelijk geef, maar moeite heb met ontvangen. (wordt meteen emotioneel nu ik dit schrijf…) Daar mag ik dus nog aan werken. Ik merkte ook dat ik graag van jou de gratis tachyon behandeling wilde aanvragen, maar er moeite mee had omdat je het gratis aanbiedt… waar ik natuurlijk heel dankbaar voor ben, zeker omdat het op dit moment financieel heel erg slecht gaat hier… Dat is natuurlijk ook weer terug te voeren op dit thema. Stof tot nadenken dus en werk aan de winkel!!!

  Lieverd, dank je wel voor alles dat je het afgelopen jaar hebt gedaan voor mij en Daisy. Zonder jouw hulp weet ik niet waar we nu hadden gestaan! Je bent echt een licht in de duisternis en mensen mogen een voorbeeld aan jou nemen.

  Voor 2015 wens ik jou en je gezin het allerbeste toe! Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen en heb veel van je geleerd! Nogmaals dankjewel!!!

  Heel veel liefs en een dikke knuffel

  Nicole, ook namens Daisy

 • Farisa

  Hallo lieve jij,

  Ik geef jou hier de ruimte om je ervaring te delen met mij en anderen.
  Wel vraag ik je ,dit in alle Liefde te doen…recht vanuit je hart!
  Zodat ieder ander er naar kan luisteren met zijn hart…

  Lieve groet van hart tot hart!

  Farisa

 • Hans, Tilly en Anemoon

  Een hele dankbare klant…

  Lieve Farisa

  Dank je wel voor de mooie Fluister afstemming met ons dochtertje Anemoon.

  Het is niet voor niets dat we bij jou terecht zijn gekomen, alleen al om de naam die jou zieltje door heeft gegeven voor je zelf ( wat je ons later vertelde en ook te lezen is hier op je website, en de zuiverheid die jij laat schitteren.

  Dank je wel nogmaals en Fluister verder met nog heel veel andere mooie zieltjes.

  Wij zijn zeer tevreden over jouw mooie werk, en jouw uniekheid.

  Lieve groet Hans en Tilly en Anemoon

 • Lia Compas

  Lieve Farisa,

  Ik sluit me geheel aan bij Sanne, we hebben samen een sessie aangevraagd voor ons kindje, en ik kan niets anders zeggen dan Ga zo door, met je mooie werk!!

  Hele lieve groet en kusje van Tigo…

 • Sanne Compas

  Wauw lieve Farisa, wat ben ik blij en dankbaar wat ik van jou en de Engelen heb mogen ontvangen over mij en mijn ongeboren baby.

  Ongelofelijk wat je hebt door gekregen!!
  Ik meld me zeer binnenkort voor een ziel sessie met ons zoontje Dylan van 7 jaar.

  Lieve groet Sanne

 • Daisy

  Lieve Farisa,

  Jij bent heel bijzonder, wat een mooie fluister sessie heb je met ons zoontje van 4 gedaan.
  Je wist precies alles te verwoorden, zelfs dingen die wij niet eens wisten.
  Maar ons zoontje aan jou bevestigde!!

  Wij kunnen niet anders zeggen, dan dat jij echt een talent heb.

  We hopen dat jij hier nog heel veel ouders en kindjes blij mee mag maken.

  Wij raden jou ten zeerste aan!!

  Lieve groet uit Nijmegen

  Daisy

 • Joy

  Lieve Farisa,

  Wat ben ik dankbaar dat jij op ons pad bent gekomen via internet. Ik geloof zeker dat er meer is tussen hemel en aarde, en er zijn op internet zoveel mensen te vinden die dit soort werk doen met kinderen. Maar dat we naar jou gestuurd zijn is voor mij duidelijk. Niemand die het zo mooi kan vertellen als jij. Tot in alle details heb je het bij het juiste eind. Zelfs hele persoonlijke dingen die alleen wij weten. Nogmaals dank, en we komen zeker terug als onze tweede is geboren. Voor een nieuwe zielsessie.

  Lieve groetjes Joy

 • Gerald de Blok

  Lieve Farisa,

  Ik heb zelf meerdere healings en mooie zielsessies van mijn kinderen mogen ontvangen en het blijft bijzonder om de verslagen te lezen.
  Het geeft je weer een richting en nieuwe
  invalshoeken in situaties. Voor mij echt een aanrader!

  Groet Gerald

 • Joke van Asselt

  Lieve Farisa,
  Wat een ontzettend mooie en duidelijke fluistersessie heb je gedaan voor mijn kleindochter Bobbie. Van jou de bevestiging gekregen dat ze een heel mooi en bijzonder meisje is. Kippenvel kreeg ik bij het lezen van deze treffende fluistersessie. Ontzettend bedankt. Je bent een hele bijzondere lieve vrouw met een gave die je graag deelt met anderen.
  XxX

 • Leona

  Lieve Farisa,

  Fijn even met je gesproken te hebben vandaag, je doet echt mooi werk.
  Met veel passie en je hebt echt talent.
  En wat leuk dat je in het nieuwe jaar de opleiding docent baby massage gaat volgen.
  Wat zul jij prachtige sessies kunnen geven straks, nog meer aanvulling op je werk.
  Ik weet zeker dat jij hier heel veel ouders mee blij gaat maken!

  Wens je alle moois en inspiratie toe lieve Farsa

  Leona

 • Joy

  Lieve Farisa,

  Wat ben ik dankbaar dat jij op ons pad bent gekomen via internet. Ik geloof zeker dat er meer is tussen hemel en aarde, en er zijn op internet zoveel mensen te vinden die dit soort werk doen met kinderen. Maar dat we naar jou gestuurd zijn is voor mij duidelijk. Niemand die het zo mooi kan vertellen als jij. Tot in alle details heb je het bij het juiste eind. Zelfs hele persoonlijke dingen die alleen wij weten. Nogmaals dank, en we komen zeker terug als onze tweede is geboren. Voor een nieuwe zielsessie.

  Lieve groetjes Joy

 • Gerald

  Lieve Farisa,

  Ik heb zelf meerdere healings en mooie zielsessies van mijn kinderen mogen ontvangen en het blijft bijzonder om de verslagen te lezen.
  Het geeft je weer een richting en nieuwe
  invalshoeken in situaties. Voor mij echt een aanrader!

  Groet Gerald

 • Belinda Doornbos

  Lieve Faries!

  Ik ken je al een aantal jaartjes, ben bij je terecht gekomen toen ik het allemaal even niet meer wist wat betreft mijn dochtertje. Ze had erg veel last van allerlei angsten en we hadden afgesproken dat je zou gaan beginnen met het sturen van healing.Dit deed je elke avond tegen tien uur voor een bepaalde periode. We merkten gelijk verschil! Ons meisje sliep beter, werd rustiger, veel minder angstig. Ze kreeg meer zelfvertrouwen. Ook heb je mij geholpen in deze roerige tijd en heb je voor mij een jaarreading gedaan. In eerste instantie herkende ik daar wel het één en ander in,maar toch niet alles…….tot ik `m twee jaar nadien weer vond. Ik begon te lezen en kon niet meer stoppen met lezen. Het klopte helemaal tot in de kleinste details ! Alles zoals het er stond klopte voor afgelopen jaar! Zo bijzonder!
  Ik was erg zoekende naar "mijn padje"in het leven, wilde iets heel anders,maar wat? Dankzij jou kreeg en hield ik het vertrouwen op de goede weg te zijn, oude ballast mocht ik los gaan laten.
  Ik ben je hier erg dankbaar voor en hoop nog vaak van je gave gebruik te mogen maken!
  Je bent een hele bijzondere vrouw en je bent een echte vriendin geworden,ondanks dat we elkaar nog nooit lijfelijk hebben ontmoet.
  Ik wens je nog heel veel mooie jaren toe met je praktijk en veel mooie ervaringen met mooie mensen!

  Liefs,
  Belinda

 • teunie

  hoi lieve farisa,
  De engelenworkshop die ik bij jou heb gevolgd,heeft me ontzettend goed gedaan.En na de angel coloursinwijding
  voelde ik me als herboren!
  Farisa je bent een prachtmens,ga zo door!,warme groet in liefde en licht,Teunie

 • Margret Abbink

  Hoi lieve Farisa,

  Toen ik bij jou in behandeling kwam was ik aardig vastgelopen!
  Door mijn moeilijke jeugd en de medische misser waardoor ik rolstoel gebonden ben zat ik totaal niet lekker in mijn vel.
  Druk in mijn hoofd, niet kunnen concentreren en bijna niet kunnen slapen.
  Na 2 abbonementen van healing en verslagen zit ik weer redelijk goed in mijn vel.
  De eerste weken van de healing waren voor mij erg heftig daar er heel veel los kwam.
  Gelijkelijk aan ging het beter, stapje voor stapje!
  Ik werd rustiger in mijn hoofd en ging beter slapen, ook genoot en geniet ik van de rust die ik nu ervaar.
  Ja en nu zit ik in de goede FLOW, er gebeuren zulke mooie dingen bij mij.

  Voor de lezers; Ik ben na een "medische misser" volledig rolstoel gebonden geworden.
  Ik zou eerst komen te overlijden, toen dat niet zo bleek een kasplantje blijven volgens de artsen.
  Nou mooi NIET 2 jaar na mijn coma woonde ik weer helemaal zelfstandig, maar ja er zaten nogal wat blokkades in de weg die eerst opgeruimd moesten worden om weer verder te kunnen gaan.
  En daar had ik hulp bij nodig en zo kwam ik bij Farisa uit, en ik moet zeggen daar heb ik tot op de dag van vandaag GEEN spijt van!!!!

  Lieve Farisa ik had je verteld dat ik met mijn verjaardag gelopen had!
  Nu kan ik je vertellen dat ik nu met rollator in huis loop 2 keer per dag, en dit ga ik nu opbouwen.
  Je/jullie snappen dat ik SUPER BLIJ ben!!!! En. Dat na bijna 8 jaar!!!! Maar de FLOW is op alle raakvlakken in mijn leven te ervaren THANXXX LIEVE SCHAT!!!

  Ik wil jou HARTELIJK BEDANKEN en hoop nog veel van jou diensten af te nemen!!

  Farisa is een echte engel en ik raad haar echt aan!!!!

  Liefs Margret xxxx

 • Saskia Savelsbergh

  Lieve Farisa,
  Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat je voor mij betekent zo liefdevol altijd een luisterend oor.
  Ik heb al veel mooie boodschappen mogen ontvangen via healings samen met mijn paard maar ook met de open hart sessies en nu de Dolfijnen.
  Ik heb zoveel antwoorden gekregen op dingen die ik diep van binnen altijd al wist dit geeft kracht en vertrouwen en ondanks dat ik momenteel in een heftige periode zit weet ik dat het allemaal goed komt.Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben en wil tegen iedereen zeggen zoek contact met Farisa er gaat een hele wereld voor je open.
  Dank je lief mens ik hoop je ooit in levende lijve te ontmoeten.
  Heel veel liefs en knuffels xSas

 • Lynn

  Lieve lieve Farisa,

  Beetje late reactie van mij, maar het gaat zo goed dat ik het vergat, terwijl je nog zo lief aan me vroeg of ik iets wilde plaatsen.
  Mijn ervaring met The Whisdom of my heart activaties zijn in 1 woord…GEWELDIG…wat voel ik me vrij in mijn hart nu….heerlijk!
  Hier ga ik intens van genieten meis, DANK JE WEL……xxxxx Lynn

 • Judith

  Lieve Farisa,
  Ik heb de afgelopen drie maanden de 'dolfijne' dolfijn energetica mogen ervaren. De druppeltjes en de healing hebben mij echt een stuk op weg geholpen om oud zeer op een liefdevolle manier naar de oppervlakte te mogen brengen en te mogen loslaten. De eerste week van elk nieuwe dolfijn energetica was iets minder fijn. Maar dat ging vanaf de tweede week iedere dag beter en de laatste week voelde ik mij als een klein kindje, onbevangen, blij en verliefd op alles. De healings gaven mij rust en vertrouwen. Gevolgd door prachtige readings, die precies dat omschrijven wat ik zo herkende en zo nodig had op dat moment. Dank lieve Farisa, om met jou weer zo dicht bij mijzelf te mogen komen.

 • Anoniem

  Ik heb al meerder healingsessies van Farisa mogen ontvangen. Ik vind het heel bijzonder welke boodschappen de engelen voor me hebben. Ik herken veel in de verslagen die ik heb gekregen. Tevens ben ik blij met de ondersteuning die ik voel door het gebruik van de Dolfijnenergetica.

  Dank je wel, Farisa!

 • Sandra

  Ik heb een heb een helaing abonnement gehad van 4 maanden omdat ik erg veel onrust had in mijn lijf en hoofd waardoor ik mij heel erg gespannen voelde, vanwege een strefte geval in mijn familie waar ik nog steeds heel erg me zat na 7 jaar.
  Ik merkte dat langzaam, beetje bij beetje meer rust in mijn lichaam en hoofd kreeg.
  Ook werd ik weer vrolijker en spontaner.
  Mensen die heel dicht bij me staan zeggen dat ik weer de Sandra ben van vroeger, wat me erg goed deed en me dat ook een extra boost gaf.
  Later ben ik ook de druppels van Dolfijn Energetica gaan gebruiken en ineens ging het heel snel bergopwaarts.
  Wat een verandering, ik ben nu veel sterker naar de buitenwereld en ben nu ook overtuigd dat ik het allemaal wel weer aankan.
  Ik voel eigenlijk geen spanningen meer en dat geeft me echt een wauw gevoel!.
  Farisa echt super bedankt voor al je hulp.
  Mensen aarsel niet en ervaar al dit moois zelf!

  Groetjes sandra

 • marina

  ervaring met de dolfijnenenergetica..zijn heel positief..en brengen nog steeds heel veel dingen teweeg.Zo heb ik geen last meer van mijn gewrichten..zowel armen als benen.Ik ben vrolijker in de zin van ..mijn kindgevoel komt naar boven..In mijn relatie zijn er stukken naar boven gekomen..waar ik eindelijk aan kan werken.Ik zie mijn angst onder ogen..Soms bekruipt me wel eens het gevoel..het gaat te snel..echter het is overzienbaar..ik kan het aan..Sta in mijn kracht..En dan als klap op de vuurpijl ik ga in sept mijn hart volgen..ik ga naar de dolfijnen..(dit was voor de energetica) mijn angst voor het vliegen..is niet verdwenen..echter er is een komt goed gevoel in de plaats gekomen..mede door de druppels..
  Faris ik ben zo blij dat ik dit alles mag ervaren..dank je uit het diepst van mijn hart..en in sept mag ik je eindelijk knuffelen..Marina

 • Anita

  Mocht er nog iemand twijfelen aan de dolfijnen chakra reis van drie maanden, dan kan ik heb bij deze enorm aanbevelen!! Het is echt super, zoveel positieve energie, zoveel meer voelen als ik al deed, zoveel plezier en je zo goed voelen, jezelf accepteren. GEWELDIG!!!

 • Christina

  Lieve Farisa,
  Bedankt voor de reading van Sylvester.
  Hij vond het geweldig!
  Alles wat je schreef klopte precies.
  Wauw je bent echt geweldig…
  Ben blij dat we bij jou terecht zijn gekomen…
  Veel liefs Christina

 • Joke

  Hallo lieve Farisa,

  Een beetje later reactie, maar ik heb de groeps healing als heel liefdevol ervaren.
  Het begon bij mijn hoofd zo naar beneden zo'n warm en liefdevol gevoel.
  En een energie voelde ik zo mooi.

  Dank je wel hiervoor

  Veel liefs Joke

 • Elke

  Wederom een fijne reading mogen ontvangen, dit maal voor mijn vriend. Net zoals de vorige die voor mijzelf was, klopte deze reading ook weer met mijn eigen gevoel en intuitie.

  lieve groet,
  Elke

 • Jolanda

  Lieve Farisa, dankzij jou jaarreading zijn er wederom bij mij weer lichtjes gaan branden! Ik zie nu dat ik geleidt wordt door Energieen van boven en weet ook dat ik dat pad moet volgen. Ik wilde bv een boek kopen over extra oefeningen voor meditatie enz maar de winkel waar ik het boek wilde kopen was dicht. Daarna heb ik het boek gedownload op mn Ipad, wat ik niet verwachtte was dat het boek een enorme negatieve uitwerking op me had…ik was er helemaal door uit het veld geslagen…later wilde ik verder lezen en wat denk je…mn Ipad deed t niet meer…nu besef ik dat de Energieen me wilde behoeden om dat boek te lezen …daarom..leer ik echt te zien wat er op mn pad komt en probeer daar mn beslissingen op te baseren…

 • Laurens van den Broek

  Lieve farisa ,Ik wil ook bedanken voor de Colours of Angels inwijding het was een heerlijk warm ontvangst. het straalde rust vrede .ik voelde veel beweging in mijn lichaam het gevoel dat er aan mij gewerkt was ik voelde veel warmte en ik zag dat de kamer gedeeltelijk verlicht was .het was voor mij een mooie en fijne ervaring ,en ben dankbaar dat ik dit heb mogen ondergaan . Mijn dank Farisa en de AartsEngelen Liefs Laurens

 • Joke Hofman

  Hallo lieve Farisa,

  Wil je even laten weten dat ik me super voel met De Dolfijn Energetica druppels.
  Kan het ieder aanraden.

  Dank je wel hiervoor.

  Lieve groetjes Joke 😉

 • Cristina

  Geweldige Engelen reading gehad…
  Het heeft mij meer duidelijkheid gegeven.
  Ik ben blij dat ik deze reading heb aangevraagd.
  Je zal nog veel vaker van mij horen.
  Beste Farisa je had het helemaal aan de rechte eind;)

 • anita

  Een geweldige reading mogen ontvangen vandaag in mijn mailbox die zeker het wachten waard was. Het bevestigde mijn vermoedens en het zijn de meest duidelijke antwoorden op de vragen die ik gesteld heb. Geweldig!!!

 • Ellen

  Lieve Farisa,

  Ik wil je echt ontzettend bedanken voor ten eerste de geweldige actie die je hebt, waardoor het echt voor iedereen mogelijk is jou advies te vragen. Echt dat doet niemand, tenminste ik heb het nog nooit gezien. Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.
  De reading die jij mij gaf, echt binnen een uur nadat ik had betaald, voelt zo ontzettend kloppend en goed. Ik voel de energie gewoon stromen. Ik kan er gewoon mee verder. Dank je wel lieverd!!
  Ik kom zeker weer bij je terug!

  Liefs,
  Ellen

 • Claire

  Lieve Farisa,
  Wederom bedankt voor je jaar-reading, dat het een bijzonder jaar zou worden voelde ik wel, maar dat het zo bijzonder zou gaan worden dat had ik niet durven dromen! Ik heb je reading al diverse keren gelezen, ik kan er niet genoeg van krijgen, zo puur, zo liefdevol, zo intens mooi! Alweer bedankt, 1 ding is zeker, wij houden contact! Heel veel succes met dit bijzondere werk van je! Dat je nog vele hartjes mag raken! X Claire

 • Erica Gesps

  Lieve Faries,
  Wat ben ik blij met de dolfijn energetica zeg, ik gebruik het pas 1 week, maar ik voel me super vrolijk en ervaar alleen maar innerlijke rust.
  Ik kan dit iedereen aanraden, die wel wat ondersteuning kan gebruiken in zijn of haar leven.

  Knufje Erica

 • Gert

  Bedankt Farissa voor de mooie reading die ik van je mocht ontvangen. Het was een bevestiging van wat ik reeds dacht en voelde. En eigenlijk ook een extra aanmoediging om de ingeslagen weg verder te zetten. Nogmaals HARTELIJK bedankt 😉

 • Sonja

  Geweldig lieve Farisa, dat je een 1 euro vraag aan biedt, ben er blij mee! En ik hoop dan ook van harte dat jij je mooie reis kunt gaan maken in September, Go for it !
  Warme groet Son

 • Annemies

  Hartelijk dank Farisa voor het fijne telefoon gesprek van vanmiddag, er is me nu zo veel meer duidelijk geworden, ik wil je bedanken voor de tijd die je hebt genomen voor mij!

  Groet Annemies

 • Kees

  Lieve Farisa,

  Gisteren een hele mooie reading van je ontvangen waar ik heel erg blij mee ben. Er staan in de reading mooie handvatten om mezelf nog meer ten dienste van mensen te stellen en bovenal gaf je ook nog wat mooie tips ter inspiratie!!

  Dankjewel en een warme groet,

  Kees

 • Freddy

  Lieve Farisa,
  Heel graag wil ik jou bedanken voor de Engelen E-reading die jij voor mij deed. Het feit dat ik het verslag ontving op 1 januari maakte het tot het mooiste en meest betekenisvolle nieuwjaarsgeschenk dat ik ooit mocht ontvangen. Het gaf mij een enorme energieboost, temeer omdat ik veel van de dingen die je aanhaalt heel echt herken en die ik ook in mijn binnenste al lange tijd ervaar als ervaringen die voor mij te gebeuren staan. Dank je voor je liefdevolle verhaal.

 • Sandra Haenen

  wauw, ongelofelijk wat er naar voren kan komen bij een reading.
  Ik vondt het in t begin een beetje eng, maar uiteindelijk alleen maar mooi!
  Dingen die Farisa niet kan weten, kloppen gewoon!!
  Dit heeft mij nu al een heel stuk geholpen in mijn verwerkingsproces met overledene.
  Ik heb ook een healing abonnement bij Farisa en denk dat dit mij enorm gaat helpen!
  Farisa alvast heel erg bedankt!

  Groetjes Sandra

 • jo

  hallo farisa,
  bij deze wilde ik je bedanken voor het toezenden van je openhartige en liefdevolle E book. het voelt als een geschenk van hart tot hart!
  misschien tot later 🙂
  groetjes, jo

 • mandy

  Lieve farisa

  Bedankt voor de antwoorden op mijn vragen.
  Ik kan hier wat mee, in de toekomst zul je wat meer van me horen !

  Xxx liefs mandy

 • Elke de Kimpe

  Dank je wel voor de reading. Dit doet me erg goed en bevestigt voor mij dat ik het zelf inderdaad bij het rechte eind heb… Dat het tijd kost om samen te komen dat geeft niets, ik weet waar ik het voor doe.. Je reading klopt in ieder geval exact met hoe ik het zelf zie en ervaar.

  groetjes,
  Elke

 • Joke

  Lieve Farisa,

  ik wil je bedanken voor alles wat je doet voor mij.
  Heb al zoveel moois mogen ontvangen via jou en de engelen.
  Ook je zo grote vrijgevigheid vind ik zo mooi aan je.
  Alleen denk ik dat je best een beetje aan jezelf mag denken.
  Al doe jij voor je medemens zo'n mooi werk, vergeet jezelf niet hè.

  Veel liefs van een medemens die zo blij is met met jou Farisa.

  Knuf Joke
  :0

 • Laurens

  Lieve farisa ,ik ben je heel dankbaar dat ik je online heb mogen ontmoeten .je heb mijn geloof enorm versterkt .en ben heel blij dat jij voor mij boodschappen en liefde hebt mogen doorgeven van gene zijde.ik heb de liefde van jou en en mijn dierbaren aan gene zijden mogen voelen en nog voel .
  Lieve farisa ik wens jou alle liefde en warmte toe voor nu en straks.

  Liefs Laurens

 • Geesje

  Ik ben erg blij dat ik met Farisa in contact ben gekomen. Na een hele lange tijd voel ik mij weer fijn. Doe alles weer en wordt mij geen energie meer afgetapt. Voor ieder die dit leest een warme groet. Een dankbaar mens.

 • Monique

  Ik heb pas een reading gekregen bij Farisa.Echt een hele fijne ervaring.Iets waar ik echt wat aanheb.
  Ook nog vrij uitgebreid.Ik kan het iedereen aanraden.
  Bedankt Farisa,groetjes Monique.:)

 • Farisa

  Lieve klanten,
  Ik wil iedereen bedanken voor al het geduld.
  Vanwege mijn internet uitval heb ik tijdelijk geen consulten kunnen doen.
  Gelukkig hebben vele onder jullie mij zelf gebeld, en was er veel begrip.
  Sommigen hebben dit niet gedaan, en hebben dus een vervelende indruk gekregen, omdat ze lang niks hoorden.

  Nogmaals mijn dank is groot, voor jullie geduld en vooral voor jullie begrip en vertrouwen.
  Vandaag gaat alles weer zoals gewoonlijk.

  Lieve groet Farisa

 • Heleen

  Lieve Farisa,
  Hartelijk bedankt voor je Engelen reading. Het heeft me heel veel inzichten gegeven waar ik zeker mee aan de slag ga. Het verslag raakte bij mij een gevoelige snaar en handreikingen om mijn dromen te verwezenlijke.
  Het verslag is hartstikke fijn om het er geregeld bij te pakken en te herlezen.
  Mijn dank is groot.

  Liefs, Heleen

 • Claire

  Lieve Farisa,
  Onwijs bedankt voor je mooie en zeker heldere engelenreading! Zeer mooi om dit verslag te ontvangen, zo puur en helder verwoord, en uniek hoe jij tot zulke inzichten mee mag geven! Mijn dank is groot. Zet dit mooie werk voort!
  Liefs Claire

 • Irene en Ymkje

  Lieve Farisa,

  Wij willen jou via deze weg bedanken voor de prachtige Auraliet 23 steen hanger en de potten Anemone Creme, we zijn er erg blij mee, en dat je zaf dat Ymkje wel ging slagen voor haar rijbewijs heb je goed…ze is geslaagd!!! Tot de volgende keer lieve Farisa, je doet mooi werk.

  Groetsels van ons

 • Hanneke

  Lieve Farisa,
  Ik ben heel blij met de potjes Anemone.
  Ik heb hier een groot vertrouwen in en het ruikt nog eens lekker ook.
  Ik smeer het op mijn hartchakra en voel me er rustig onder.
  Liefs,
  Hanneke.

 • Joke Hofman

  Lieve Farisa,

  Enkele dagen geleden heb ik de creme van jou ontvangen.
  En ik moet zeggen SUPER.
  Slapen doe ik nu goed want ik sliep heel slecht, als ik het opsmeer vooral bij mijn hart chakra voel ik een warmte.
  Kan alles veel beter aan, voel me er heel goed bij.
  Heb al zoveel via jou en de engelen mogen ontvangen.
  Dank je wel daarvoor.

  Veel liefs Joke .

 • Kosta Portanger

  Lieve Farisa,

  Ik heb van jou deze bijzondere crème mogen ontvangen. Een aantal malen als ik het opbracht voelde ik een intens warm gevoel op de plek waar ik het aangebracht, heel bijzonder om te mogen ontvangen en ervaren.

  Keer op keer zal ik met veel liefde en warmte het gebruiken en dankbaar zijn aan jou en de Engelen.

  Lieve en warme hartegroetjes, Kosta ♡♡♡

 • Liesbeth v d Mosselaer

  Dank je wel, ook voor jou Farisa
  Het is heel goed gegaan, ben nog aan het bijkomen.
  Het begin was onrustig mijn ogen kon ik bijna niet dicht houden, maar naar mate het verder ging werd ik steeds rustiger totdat er een sereene rust over me kwam.
  Intense kleuren heb ik mogen zien, blauw kwam als eerste daarna rood wat ik niet kan plaatsen en toen de mooie kleur violet.
  Bijna op het eind hoorde ik een ruis…wat het is geweest weet ik niet….. schrok even, maar bleef rustig zag meteen weer de kleuren blauw.
  Een mooie ervaring was het, nogmaals dank je wel……………………

  Veel liefs, Liesbeth

 • Anne

  Lieve lieve Farisa,

  Ik ben je zo ontzettend dankbaar, mijn kleine meisje huilde hele dagen, en je adviseerde mij om de Anemone creme eens te proberen op haar buikje te smeren, omdat ze een nieuwetijds kindje is..
  En wonder boven wonder hielp het al na 5 minuten?? hoe is dit mogelijk lieve Farisa?
  Ben er zoo blij mee, dank je wel!

  Knuffel van mij, Anne

 • lilian suray

  Hallo Farisa, dank je wel voor de snelle verzending.
  De creme Anemone is heerlijk, en ik voel me heel erg beschermd hierdoor!

  Dank je wel lieve Farisa.

  Groet Lilian

 • greet vreys

  Lieve Farisa,
  Dank je wel voor de inzichten die je brengt. Je bent een prachtige lichtwerker!
  Lieve engelengroeten!
  Greet

 • Irene Feijtes-Klijn

  Lieve Farisa
  Mijn dochter(9) en ik gebruiken de Anemone-crême nu al even, en het werkt echt heel onspannend en het lijkt ook inderdaad te helpen om een meer heldere kijk op dingen te krijgen.
  Dank jullie wel!
  Irene

 • Hellen Kok

  Lieve Farisa,
  Bedankt voor de snelle reactie op mijn vraag via je mooie site!!
  Zo mooi te ervaren dat de nieuwsbrief op mijn pad komt op het moment dat ik er klaar voor ben…
  Lieve Groet,
  Hellen

 • Marijke

  Lieve Farisa,

  Dank je wel voor je snelle afhandeling, de crème had ik de volgende dag al binnen, toppie!
  Kon mijn nieuwsgierigheid natuurlijk niet bedwingen en heb het meteen uitgeprobeerd.
  Ik voelde me wat down deze dag, ma 10 na het opbrengen voelde ik mij ineens opfleuren, wat een wonder dit zeg…
  Doe het sindsdien elke dag op, ook voor ik ga slapen en slaap als een roos en sta super vrolijk en ontspannen weer op..
  Dit moest ik natuurlijk even delen, zodat iedereen het kan gaan gebruiken.

  Liefs Marijke

 • Gabriella van der Zijden

  Lieve Farisa,
  Correctie ik stuur even opnieuw
  Nogmaals ongelofelijk hoe goed je zat echt en mijn transformatie was al begonnen 3 jaar geleden Dankbaar dat mijn zusje jou op mijn pad heeft gebracht. Mijn dochter was sprakeloos echt waar. Warme groetjes van Gabriella van der Zijden

 • farisa

  hoi lieve Farisa

  Ben zo dankbaar voor alles wat er heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt. Dank je wel voor het gouden grootse goed. Groetjes Gabriella

 • Kosta Portanger

  Lieve Farisa,

  Als beginneling mocht ik jou een reading geven. Vanaf het begin mocht ik een heel warm gevoel bij je voelen en doorgeven wat ik voelde. Ben je dankbaar hiervoor en ook voor het mooie geschenk dat ik van je kreeg.

  Lieve en warme hartegroetjes, Kosta xxx

 • Merel Pijler

  Lieve lieve Farisa,

  Dank je wel voor de heerlijk ruikende en echt werkende Anemone Crème, ik heb het meteen op gedaan op mijn harchakra en voel mij heel de dag zooo ontzettend goed.
  Hoe is het mogelijk? nu geloof ik echt in de Engelen hoor…

  Ik ga het me zus en moeder ook aanraden!!

  Liefs Merel

 • Suzanne

  Lieve Farisa,

  Dank je wel voor de prachtige reading die je hebt gedaan! Het is voor mij een bevestiging van vele zaken en zal me helpen mijn pad te volgen.

  Lieve groetjes,

  Suzanne

 • marloes

  Lieve Farisa
  Heb vandaag de anemone creme ontvangen en de bergkristalhanger en voelde gelijk de liefde en rust ontstaan.
  En ik kijk uit naar de komende healingen.
  Warme en Lieve groet, Marloes

 • Patricia van der Zijden

  wat een ongelofelijk mooie engelenreading heb ik gehad van jou Farisa, echt ben er zo intens gelukkig mee, ik ben aan het sparen voor alle 4 mijn kinderen want ik wil zoiets moois ook voor hun hebben, echt hij heeft me in mijn ziel geraakt ik heb tranen van geluk zitten huilen dank je wel voor deze prachtige engelenreading Patricia x

 • Linda

  Lieve Farisa,
  Bedankt voor de bijzondere reading die je voor mij hebt gedaan. Iedere reading die je voor mij doet brengt mij weer een stukje dichterbij waar ik wil zijn. Dank je wel hiervoor!
  Liefs, Linda

 • Suzanna Scheper

  Hallo Lieve byzondere Farisa,

  Heel erg bedankt voor de zielsessie met me prachtige ongeboren zieltje….
  Ik hoop dat je voorspelling uitkomt en laat het je ook weten zodra ik het weet.
  Je hebt me handvaten gegeven om verder naar mijn toekomst te kijken en daar ben ik je erg dankbaar voor. We spreken elkaar snel weer

  Liefs Suzanna

 • Marloes

  Lieve farisa

  Nogmaals bedankt voor de mooie inspirerende zielsessie met mijn kleine groeiende wonder. In de sessie voelde je een hele sterke vrouwlijke kracht en dat blijkt ook het geval. Tijdens de 20 weken echo bleek het inderdaad een meisje te zijn. Erg mooi om te zien. Heel erg bedankt

 • jettie

  lieve Farisa

  meerdere malen heb ik al een reading bij je gehad en steeds klopten ze of de stukjes vielen op ze plaats,je bent een bijzondere warme lieve vrouw a true :0:0:pray:

  Liefs jettie

 • ingrid

  Nog even een vervolg op het vorige. Ik ga zeker nog iets moois ondernemen bij Farisa. Het is echt, puur en je wordt er een mooier mens door.

 • ingrid

  Van Farisa heb ik een prachtige engelen reading gekregen en een nog mooiere engelen inwijding. De reading raakte mij diep en gaf precies aan waar ik op dit moment in het leven sta en wat ik nu mag gaan doen, mijn kwaliteiten laten zien. Den engelen inwijding heb ik prachtig ervaren en deze mooie wezens ook echt mogen ervaren en zien. Ze doen zulk mooi werk en hebben mij weer een heel stuk wijzer, mooier en geheeld. Dank je wel Farisa en de prachtige engelen.

 • Ramona

  Lieve Farisa,

  Ik ben je erg dankbaar voor de engelenreading. Je had het helemaal bij het rechte eind. Ik ben jou en natuurlijk de engelen erg dankbaar hiervoor.

  Liefs
  Ramona

 • Harma

  Lieve Farisa en medelezers,
  Ik liep helemaal vast bij de woningstichting voor een andere woning. Terwijl ik al jaren sta ingeschreven. Zelfs na een gesprek met helaas voor mij niet de juiste persoon, regels, regels. Teleurgesteld thuis en opeens zag ik dat ik bij Farisa een vraag kon stellen. Farisa zag mij wederom in gesprek gaan maar dan met de juiste persoon. Zo is het gegaan een heel warm mens met oog voor de mens. Mede dankzij Farisa heb ik nu toch nog heel snel gegaan een andere helemaal passende woning.. Joepie dankzij 1 vraag bij jou heb ik een woning op een heel rustig plekje waar ik zelf niet eens aan gedacht had. Toeval? Dank je lieve Farisa

 • Mirella en stan

  Beste Farisa,

  Ik hoop dat je nog heel veel ouders blij mag maken met de zielsessie voor je ongeboren kindje!
  Wij zijn heel erg tevreden, onze dank is groot.

  Groet Mirella en Stan

 • Rene

  Lieve farisa,
  Ik heb net jouw reconnective healing gehad en het was een hele bijzondere, rustige en liefdevolle ervaring. Ik voelde duidelijk de aanwezigheid van de hogere energieën. Voor mijn gevoel lag ik er een half uur, maar achteraf was dit anderhalf uur. Hele vreemde gewaarwording. Ik ben reuze benieuwd wat deze healing de komende dagen met mij zal doen. Ik verheug me al weer op de 2e healing.
  Liefs rene

 • D.

  Lieve Farisa,
  het is een groot kado, dat je in mijn leven bent gekomen en dat je mij met je mooie gaven en je zuivere intenties zo liefdevol begeleid. De engeleninwijding was een wonderbaarlijke ervaring met een gelukzalige gewaarwording van hun aanwezigheid en prachtige visioenen. Heel veel dank!!

 • Femke Joosen

  Faries, dank je wel voor de zielsessie met Joeri en wilde je even laten weten dat de healing ook geweldig werk verricht, ik ben je zéér dankbaar!

  Liefs Femke!!

 • Joke Hofman

  Hallo lieve Farisa,

  Ik had je beloofd om iets in je gastenboek te zetten.
  Bij deze .
  Heb het al eerder gezegd tegen je , maar ik ben zo blij te hebben leren kennen.
  Je hebt me zo geholpen met je readingen iie je voor me gedaan hebt.
  Maar ook de engelen healingen helpen me zo en nog.
  Kan alleen maar zeggen mensen als je hulp nodig hebt raadpleeg Farisa.
  Je leven word er rijker door.
  Kan het aanbevelen.

  Nogmaals lieve Farisa,

  Dank je wel voor alles wat je voor me gedaan hebt en nog doet.

  Lieve groetjes Joke

 • Alyssa

  Hallo Farisa,

  Mijn depressie is al stukken minder, ik kan weer genieten van het leven!!

  Dank je wel voor de healing, en ik ga er voorlopig mee door, ik voel me er erg gesteund door!

 • Lia Compas

  Lieve Farisa,

  Ik sluit me geheel aan bij Sanne, we hebben samen een sessie aangevraagd voor ons kindje, en ik kan niets anders zeggen dan Ga zo door, met je mooie werk!!

  Hele lieve groet en kusje van Tigo…

 • Sanne Compas

  Wauw lieve Farisa, wat ben ik blij en dankbaar wat ik van jou en de Engelen heb mogen ontvangen over mij en mijn ongeboren baby.

  Ongelofelijk wat je hebt door gekregen!!
  Ik meld me zeer binnenkort voor een ziel sessie met ons zoontje Dylan van 7 jaar.

  Lieve groet Sanne

 • Sabrina de Bruyn

  Lieve Faries,

  Dank je wel voor je prachtige sessie met ons ongeboren zieltje, zelfs de naam die je door gaf, hebben wij al 1 jaar in gedachten..
  Dus we hopen dat het geslacht ook klopt wat je denkt, dat weten over 2 weken bij de echo en laten je het dan weten, of je gelijk hebt..
  Zoja, dan gaan we deze naam dus ook gebruiken…en de reden waarom ze komt is ons nu ook duidelijk, nogmaals dank!

  Groetjes Sabrina en Stan

 • Adri Kamps

  Dag Farisa,

  Ik wil je via deze weg bedanken voor het hele jaar healing, ik ben er ontzettend door opgeknapt en geheel in balans, ik kan dit echt iedereen aanraden die met innerlijke en fysieke pijnen kampt.
  Mijn nieuwe aanvraag komt er weer aan!!

  Lieve Groet Adri

 • Linda Reinhardt

  Lieve Farisa,
  Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie sessie met ons ongeboren zieltje. Het geeft mij zoveel kracht en geluk, daar ben ik je heel erg dankbaar voor!
  Wat een prachtige gave!
  Heel veel liefs, Linda

 • Desiree koster

  Lieve Farisa, heel erg bedankt voor de onwijs mooie reading het heeft mij weer een stuk omhoog geholpen veel liefs Dees

 • Inge Verserveld

  Dank je wel voor de mooie woorden van mijn Engeltje, dit kon niemand anders weten dan alleen zij, dank je wel!!

  Inge xxx

 • Pia

  Lieve Farisa,
  Ik ben ontzettend blij met de sessie van mijn overleden man en dochtertje, 2,5 jaar lang vol verdriet geleefd, en jouw reading maakt me weer krachtig en ga ik weer van mijn leven genieten!

  Dank je wel lieve Farisa

 • Linda

  Lieve Farisa,

  Dank je wel voor de prachtige zielsessie met ons kindje..
  Wat je zei over de wieg, klopt helemaal, onvoorstelbaar dat je dit mocht krijgen.

  Ga door met dit prachtige werk..

  Warme groet Rien en Linda

 • Lieve

  Hoi Farisa,

  Wat een bijzonder gave heb jij, wij willen je ontzettend bedanken voor je sessie met ons ongeboren zieltje, zelf wisten we het nog niet, maar jij vertelde ons dat we al zwanger zijn…
  De test heeft het vanmiddag bevestigd, je bent een Engel:)

  Groet Lieve en Jean-Paul

 • hilda

  lieve farisa,
  bedankt voor de mooie reading die jij gedaan hebt met ons zieltje. ik put er kracht uit en het bevestigd de dingen die ik zelf dacht te voelen.
  en ga met je advies aan de slag. heel erg bedankt, je hebt een gave en hebt mij daarmee heel erg geholpen.
  liefs

 • sil

  lieve Farisa, je bent in mijn leven gekomen juist nu ik het zo hard nodig hebt.
  Ik put kracht uit jou healings.

  dank je wel, en ik hoop op recht dat jouw droom uitkomt.
  liefs sil

 • Kitty

  Lieve Farisa,

  Bedankt voor de tijd die je hebt genomen en bedankt voor de rust en vertrouwen wat je mij hebt gegeven voor in mijn zwangerschap.

  Je woorden hebben me troost en kracht gegeven!

  Ik ga zeker aan de slag met je advies!

  Hele warme knuffel!
  Kitty 😉

 • marina stelzner

  Zo lang al help je mij en mijn gezin..met healingen..en nog vele andere dingen..
  In nood ben je er altijd..ook al is het weekend..Ben dankbaar en blij dat jij er bent..Dank je uit de grond van mijn hart:pray::0:0 Liefs Marina

 • Elly van Os

  Lieve Farisa,

  Ben erg blij met de reading via de engelen en neem zeker je woorden ter harte en ga ermee aan de slag!

  Ik wens je veel succes met je liefdevolle werk en tot 'n andere keer. Liefs van Elly

 • Carla

  Lieve Farisa,

  Hartelijk dank voor jouw mooie reading. Ik ben er super blij mee. En zal zeker het advies van jou en de engelen opvolgen.

  Blijf doorgaan met wat u doet.

  Veel dank en warme groet,

  Carla

 • Suzanna

  Lieve Farisa,

  Toen ik vorige week jou reading kreeg was ik zo verbaasd het was gewoon indrukwekkend wat ik allemaal las en het klopte ook gewoon…. Ik zou zeggen ga vooral zo door ik kom zeker weten bij je terug en uhm hou je op de hoogte hoor je weet wel 🙂 nogmaals super super bedankt

  Liefs Suzanna

 • Marianne

  :0 lieve Farisa

  hartelijk dank voor die schitterende reading!
  zo mooi om te lezen hoe jij dit allemaal door krijgt en het klopt gewoon, kan niet anders zeggen. nogmaals dank en we houden contact hoor!
  veel liefs
  Mariannexxx

 • son

  Lieve Faris, Bedankt voor wie je BenT, een warm Hart voor jou.

  Super dat je de mensen op deze wijze mag helpen…Je bent een E n G e L x

 • Joke Loendersloot

  Lieve Farisa,
  pas de healing en reading ontvangen en helemaal geweldig wat je schrijft. Klopt allemaal wat er in staat en ben er waanzinnig blij mee !
  Het is onze 1e kennismaking maar zal zeker niet de laatste zijn.
  Bedankt voor alles !
  Liefs Joke

 • Wietske

  Lieve Farisa,
  Bedankt voor je mooie liefdevolle reading. Heel treffend en herkenbaar. Ik hoop dat jij nog vele mensen mag verblijden met je mooie werk.
  Een hele dikke knuffel voor jou!

 • Rieki

  Lieve Farisa, wat een mooie reading!
  Ongelooflijk! Het heeft mijn enorm geholpen, nu kan ik vol energie en zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaan en mijn grote project realiseren. Dank!!!!!:)

 • Irene

  Lieve Farisa,
  Bedankt voor alles wat je voor me gedaan heb. De mooie readings en de transformatie met mezelf hebben mij enorm geholpen om verder te kunnen Je bent een lieve vriendin geworden die ik tegen bent gekomen op Hyves…ik ben hier ook heel dankbaar voor!

 • Henny

  :Lieve Farisa, Dat was een schot in de roos, om door jou een reading te laten doen. Het klopte allemaal heel erg goed, ik vond hem positief, zeer correct en vooral liefdevol.
  En hij heeft me weer hoop en moed gegeven om nmog even door te gaan

 • Mirna Bacas

  Lieve Faries, hoe kon je dit nu allemaal weten over mijn lieve mam, onvoorstelbaar meis wat je me door hebt gegeven, ben je zooo ontzettend dankbaar en mam ook, liefssss Mir

 • Jetteke Nelis

  Lieve Farisa,
  Als eerste wow wat een snelle reactie, vandaag de reading voor moederdag aan gevraagd en nu al binnen, tja ik was misschien 1 van de eerste hihiihi nou ik weet zeker dat ik mijn moeder hier blij mee maak, fantastisch wat jij kan zeg, dank je wel!! Liefs Jet

 • Martin Jellema

  Lieve Farisa
  Je Reading die ik heb mogen ontvangen heeft zoveel duidelijk gemaakt m,n puzzel stukjes passen en m,n hart stroomt over van geluk heeeeeeeel erg bedankt voor alle liefde van de Engelen Kussssssss
  Martin

 • Irene Lenderink

  De healing die ik 4 maanden heb mogen ontvangen van jou Farisa, heeft me zo ontzettend veel geholpen om in mijn kracht te komen, en alle klachten die ik had zijn totaal verdwenen, ik kan dus iedereen Angel healing aanbevelen bij Farisa…..dank je wel meid..en ga zo door met je prachtige werk!

 • Marry Lussenburg

  Lieve farisa, bedankt voor de mooie Engelen Workshop en de inwijding heb het als heel mooi ervaren.Veel liefs en een hele dikke knuffel..Marry

 • sus

  Hallo farisa,

  Hierbij wil ik jou bedanken voor de reading en inwijding! Alles is fijn verlopen en heb het als zeer fijn ervaren! Je bent ook top persoon ga zo door!
  Als ik wat tegenkomt wat ik niet zo goed weet mee om te gaan dan ga ik jou zekers nog een keer contacteren!

  Ciao ciao

 • angelina beekers

  Lieve Farisa,
  Heel erg bedankt voor de super mooie reading van ons kleine ventje.
  Je hebt de spijker op de kop geslagen.

  Lieve Groetjes van ons

 • Saskia Meuwese

  Lieve Farisa,

  Onwijs bedankt voor de reading die je voor mijn dochter Luna hebt gedaan, je hebt echt exact verwoord wat ik al dacht…… Ongelofelijk, wat ben jij een kanjer!!!!

  Ik heb hier heel veel aan, want zoals je van mijn moeder gehoord hebt moet ik morgen een lastige keuze maken.

  Onwij bedankt en ga zo door!!!!

  Knuff Sas

 • Jan

  Lieve farisa

  Ook ik heb al een aantal readings van je gehad met hele leuke items waar je aardig blij van wordt en hoop van harte dat het uit mag komen. We ( Marja en ik) zullen in de toekomst zeker nog wel een beroep op je doen voor een reading en hopen dat die net zo'n positieve uitkomst hebben als de anderen.

  groetjes Jan

 • Esther Salari

  Farisa, je bent een verademing, als vrouw van een onbegrepen hooggevoellig Kind ( al is hij nu 41) en moeder van 2 hooggevoelige kinderen lees ik ontzettend veel herkenbare dingen bij jou. Engelen verschijnen op aarde in vele verschillende vormen, jij bent er een van.

 • Paul en Mien

  We zouden graag de Detoxificatie meditatie van je willen ontvangen lieve Farisa!
  Onze dank is enorm..
  Je doet goed werk!!

 • magda

  hoi lieve farisa
  ik denk dat ik al in je gastenboek heb geschreven maar je weet je bent een engel met alles wat je doet
  veel liefs van uit me hard
  ik wens je veel licht kracht en liefde
  magda

 • Marja

  Lieve Farisa,

  Ik heb diverse readings bij je laten doen en ben daar steeds weer heel blij mee. Er staan vaak veel herkenningspunten in. Ik weet zeker dat ik over een tijdje weer een reading bij je laat doen.
  Dank je wel voor alle mooie dingen die je hebt gedaan.

  Liefs, Marja

 • Angie

  Lieverd,
  Je weet al wat ik van jou en van je diensten vind, je bent een kanjer, een engel!
  Maar ik wilde natuurlijk graag een gratis meditatie verdienen, dus bij deze…zou ik graag Sterrenkind van je willen ontvangen, en beterschap meis!

 • Henny

  Onderstaand bericht is van Henny, een lieve vriendin van een vast klant van mij Joke, ze plaatste deze ervaring op mijn hyves, en ik plaats het dan ook hier.

  hallo lieve farisa , nou ik vond het zo mooi die reading over my ik las een stukje over dat ik een tweeling zus had dat gevoel heb ik altyd gehad en barste in snikken uit ook dat er een relatie was met twee gezichten klopt ook ,nou ja kortom ik ben hier heel erg bly mee en heb er ook heel veel aan ik voelde me 3 weken geleden zo slecht in me vel en het gaat al wat beter ben er nog niet maar dank zy joke en jou voel ik me als een gelukkig mens voor het eerst in me leven denk ik ook aan mezelf ik zal nog wel wat van me laten horen hoor. bedankt lieve farisa en joke groetjes van henny

 • Miranda Verhoef

  Lieve Farisa,

  Ik wil je persoonlijk bedanken voor de innerlijke reis reading die je voor mij hebt gedaan.
  Je hebt me enorm blij gemaakt hiermee, de spijker op de kop geslagen zeg, ppffff

  Dank je wel!

  Warme groet Miran xxx

 • Belinda

  Lieve lieve Faris!

  Ik heb `m deze week ook mogen ontvangen: de levensdoelreading en de innerlijke reisreading.Ook mij heb je enorm geraakt.Het was zò mooi en de wetenschap dat ik op de goede weg ben sterkt me ontzettend!
  Dankzij jou voel ik me heel bijzonder en weet ik dat me een mooie toekomst wacht!

  Heel veel liefs,Belin

 • Joke Hofman

  Hallo lieve frisa,

  Heb je beloofd even een reactie neer te zetten.
  Ik heb al zoveel mogen ontvangen via jou.
  Ook nu je mij op afstand help via de engelen, afgelopen weekend heb je mijn keel chakra geopend (weet niet of ik het juist zeg).
  Merkte dit al snel, ben al veel assertiever naar mijn omgeving toe.
  Je gaat me nog een tijdje helpen en daar ben ik je heel dankbaar voor.
  Ik kan niet genoeg beamen hoe blij ik met je ben.
  Lieve mensen echt het is een aanrader om via Farisa geholpen te worden op wat voor gebied ook.
  Ook mijn levens doel reading etc.

  Farisa, ik heb het al een keer gezegd, voor mij ben je een engel op aarde.
  Ik word gewoon ontroerd nu ik dit neerzet.

  Liefs Joke

  :0:0

 • Mandy

  Lieve Farisa,

  Door de chakra healing en de Yana remedie ervaar ik al veel positieve ervaringen in een korte tijd. Ik voel dat ik steeds meer in mijn kracht kom. Op het gebied van communicatie en creativiteit merk ik ook groei. Mijn ademhaling is ook een stuk rustiger geworden. Het voelt als een opluchting, erg fijn! Ben benieuwd wat dit mij nog meer voor mooie dingen brengt!

  Bedankt Farisa 🙂

  Liefs Mandy

 • Jen

  Ooh troeleke wat maak je elke keer toch blij, de tranen springen elke keer in me ogen als ik jou mooie woorden lees….jou reading is altijd zo treffend, zo integer, zo mooi!!!
  Heb er geen andere woorden voor meissie, je bent een kanjer!!

  kussie Jen;)

 • Jose Moreno

  Hoi lieve Farisa,

  Wat een eyeopener mijn levensdoel reading. Veel herkenbare dingen en feiten. Bij het lezen voelde ik me geraakt. Ik heb nog wel een weg te gaan vooral het vinden van balans in mijn leven. Ben erg blij dat ik via mijn zus bij jou terecht ben gekomen en wat fijn dat je zoveel voor ons allemaal kan betekenen.
  Ik wil jou en de engelen oprecht bedanken vanuit mijn hart en ik blijf met jou verbonden.

  veel liefs,

  Jose

 • Nel Bogaarts

  :0wauw meissie wat heb je weer goed werk verricht, ik sta elke keer weer versteld van wat jij allemaal kan.
  Mijn complimenten voor jou:pray:
  Ik ga mijn schoonmoeder en schoonzus er ook 1 cadeau geven, dus je hoort nog van mij.

  Knuffeltje van mij

 • Wilma Zegers

  Dag Farisa, ik wil je bedanken voor je mooie combinatie reading innelijke reis naar je levensdoel.
  Alles wat je me verteld klopt gewoon, ook de minder leuke dingen….maar dat zet me wel weer op het spoor om aan me zelf te mogen werken, dank je wel hiervoor.

  Lieve groet Wilma

 • Joke Hofman

  Lieve Farisa,

  Heb van jou een levensdoel reading ontvangen.
  Vond hem heel mooi en zo treffend.
  Je hebt me al zo vaak geholpen, ik ben gegroeid en daar ben ik heel blij mee.
  Hoop zo verder te groeien want ik ben er nog niet helemaal, maar ik heb vetrouwen.
  Als je dat hebt dan komt het wel heb jij me geleerd.
  Ik raad een ieder zo'n levensdoel reading aan.

  Dank je wel lieve Farisa,
  Voor mij ben je een hele grote steun. (en de engelen):0

 • Jan

  Hai lieve Farisa

  Het is een hele mooie reading en hoop dat ik alles optijd mag zien wanneer ik moet handelen om die veranderingen aan te pakken
  Ik heb van 1980 tot 1990 een dierenspeciaalzaak gehad en was de fijnste tijd van mijn werktijd, het was lange dagen werken
  maar het was genieten, vooral van de vele positieve reacties van klanten, daarna heb ik nog lang in een andere dierenzaak gewerkt
  en die zaak opgebouwd met de baas, samen brainstormen hoe alles in te delen en verbouwen wat wel en wat niet er bij nemen
  met elkaar heb ik ongeveer 30 jaar ervaring en 6 jaar studie achter me staan
  Een dierenasiel dat is niets voor mij, ik kan moeilijk afscheid nemen van een hond of kat en hoe mensen die dieren omgaan en
  dieren uit zgn. liefde als een mens behandelen is een ramp voor mij.
  maar als ik deze reading zo lees mag ik hopelijk binnenkort weer een beetje begeleiden, om voor die dieren weer een beetje een
  dierlijk bestaan te geven

  Bedankt voor je mooie reading en me laten weten dat ik weer wat in die richting mag gaan doen, ik geniet nu al

  lieve groetjes Jan en Marja

 • Conique

  Lieve Farisa,

  Ik heb inmiddels als heel wat mooi werk van jou mogen ontvangen, keer op keer even duidelijk, herkenbaar en met een precieze aanwijzing! Zo ook dit keer de levensdoel reading. Ik sta vaak perplex hoe kloppend jouw readingen zijn………..ze tippen alles aan…..de mooie dingen maar zeker ook de schaduwkanten die we liever niet willen zien of horen. Toch weet ik nu inmiddels door jou, dat juist deze kanten zo belangrijk zijn om onder ogen te zien en te accepteren. Mijn groei is door jouw toedoen enorm en ik ben je daar heel dankbaar voor! Ik kan iedereen een samenwerking met jou aanraden, of dat nu door healing is of zoals nu door de levensdoelreading. Deze laatste geeft een heel duidelijk beeld hoe je in het leven staat en wat er nog op je pad mag komen. Dus………..echt een aanrader!
  Lieve Farisa, wederom voel ik veel dankbaarheid voor het maken van deze reading, die je heel zorgvuldig opstelt!

  hartegroet
  Conique

 • Lydia Meuwese

  Lieve Farisa, Wat ben ik blij met de levensdoelreading.
  Het is echt treffend, ik herken zoveel dingen. Dank je wel.
  Warme groet Lydia

 • Marlyn

  Lieverd, wat heb je mij doen verwonderen met de prachtige reis in je zelf en levensdoel reading combinatie, het was gewoon eng, zo kloppend.
  Zelfs de tijdslijn die er in voor kwam, hoe lang een bepaalde situatie geleden is bij me, waardoor ik tegen bepaalde problemen aan loop in mijn leven, klopte precies….geweldig, ben er zo blij mee lieve Farisa….daar kom ik je hier nog eens voor bedanken want ik vind dat iedereen dat mag weten, en ik hoop dat je nog heel veel andere zielen hiermee mag helpen en blij maken. Fijn dat alles met je arm goed is, dat moest ik ook nog even kwijt.
  Tot het volgende consult, want ik kom zeker bij je terug.
  Dag lieverd, warme groet Marlyn

 • Thea

  Hallo lieve Farisa, ik kreeg vandaag de levensdoel reading van je, en wat was die geweldig, echt alles wat je schreef was waar, heel erg mooi.Nu en dan die mooie dingen die nog komen moeten, ja ik heb er vertrouwen in, en ben ontzettend blij met alles.

  Veel liefs Thea.

 • farisa jolink

  Lieve Sylvia,

  Ik wil jou van harte feliciteren met het winnen van een half jaar Angel healing voor 2 personen!
  Omdat jij mijn 100 ste gast bent!

  Ik zie graag de gegevens verschijnen voor wie de healing willen ontvangen.

  Lieve groetjes Farisa

 • Tamara

  Lieve Farisa,
  leren kennen via Hyves en een aantal diensten van je afgenomen in de afgelopen 2 jaar(?).
  Wat ik zo waardeer is dat jij echt een goed mens bent, altijd een lief en bemoedigend woord klaar, nog even informeren hoe iets bevallen is of hoe het gaat, heel liefdevol en persoonlijk allemaal, terwijl ik je niet persoonlijk ken! Een engeltje hier op aarde, zouden er veel meer van moeten zijn!
  Veel liefs, Tamara

 • Gerard

  De boodschap van hoop
  komt uit de mensenschoot als
  ontsluiting van hart

  wens je hierbij een fijne kerst die na vandaag (2011)ook morgen (2012)mag zijn

 • sylvia

  hoi farisa
  wil even zeggen dat ik je erg dankbaar ben wat jij voor mij gedaan hebt, een mooi jaarlegging,de colours of angels en een remedie voor je hartchakra te openen
  ik wens jou ook een mooi 2012
  gr en liefs syl

 • Annette

  lieve Farisa.

  Dagelijks dank ik je in gedachte en hoop ik dat je beloond word voor de mooie dingen die je doet…….voor mij ben jij een van de weinige personen die niet het geld op de eerste plek stelt maar de mens belangrijker vind. Heb natuurlijk heel veel baat bij jou healingen. En natuurlijk de jaarlegging……..je bent een Kanjer met de grote K

  Liefs Annette xxx

 • Robby

  Hallo Farisa,

  Namen een collega ben ik bij jou terecht gekomen, ze is zo vol van je.
  Dus ik wilde dat ook zelf eens ervaren.
  Je hebt een reading voor me gedaan en me oren klapperen gewoon nog na, dat jij dit allemaal door kan geven zeg, superrrr.
  Dingen die niemand kan weten, en dat nog wel via de email adv een foto.
  Mijn complimenten zijn zeer groot voor jou.
  Nogmaals dank hiervoor.

  Wens je alvast een hele warme en liefdevolle kerst toe en een bijzonder 2012, dat je nog vele mensen mag helpen met je prachtige gave.

  Warme groeten Robby ( en lise) je weet wie ik bedoel;)

 • Sil

  Lieve Farisa,
  Ik wil je langs deze weg bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan.
  Ondanks dat je nu een drukke baan hebt, sta je altijd voor me klaar.
  En dat mag iedereen weten.

  Liefs en knuffeltje van mij, Sil

 • Marijke en Daantje

  Dank je wel lieve Farisa voor de prachtige zielsessie die je gedaan hebt voor Daantje.
  Ik heb je prive al gemaild, hoe we het vonden….zal hier in 1 woord zeggen, fantastisch!

  Marijke

 • Mechtilde

  Hoi Farisa,

  Ik wil je via deze weg even bedanken voor je coach sessie.
  5 sessies waren nog niet eens nodig, ik zat snel bij de kern!
  Dank je wel daarvoor!

  Warme groeten Mechtilde

 • Jan en Marja

  Lieve Farisa,

  Ik/wij zijn blij dat wij jou zijn tegen gekomen. Wij hebben al vele vragen via jou beantwoordt gekregen op verschillende manieren. Je hebt voor mij een mooie zielsreading gedaan, de jaarleggingen zijn ook heel interesant en alle andere dingen die we via jou hebben gedaan. Het zijn allemaal mooie ervaringen. Wij zullen zeker contact met je houden.

  Liefs, Jan en Marja

 • Lydia Meuwese

  Ik ben die andere Lydia.
  Toevallig ook een dochter die sas heet.
  Maar ik wil je vertellen dat alles wat je me hebt verteld bij een reding uit is gekomen.
  Weet je nog wat je vertelde over mijn jongste kleindochter? Je schreef is er een klein kindje ziek of zwak? nee op dat moment niet,maar goed een maand later bleek dat er dus wel degelijk iets met mijn jongste kleindochter aan de hand is, Ze heeft hersenbeschadigingen, alleen weten ze nog niet waar die vandaan zijn gekomen.
  Je schreef ook dat het heel moeilijk zou zijn en dat de artsen het niet weten, Klopt. De artsen weten het nog steeds niet.
  Het is gewoon onvoorstelbaar wat je allemaal hebt verteld en wat echt ook allemaal klopt.
  Ook de vragen die je hebt beantwoordt het klopt allemaal.
  Of het nu over mezelf gaat of vragen van mijn kinderen of kleinkinderen, het klopt.
  Elke avond een healing, en ook de healing die je gaf aan mijn schoonzusje, het is gewoon heel erg fijn.
  De jaarlegging , er is zo veel van uit gekomen. Ik wacht nu op de jaarlegging voor 2012 en ben zeer beneiuwd wat je me gaat vertellen!

  Lieve Farisa je bent een kanjer , maar dat heb ik je al eerder verteld , je hart zit op de juiste plaats .
  Het gaat bij jou niet om geld , bij jou gaat het er om dat je mensen wilt helpen vanuit je hart.
  Liefs en warme groet Lydia M

 • magda

  hoi lieve farisa
  ik heb vandaag de colours of angels mogen ondvangen,het was een mooi ervaring
  de energie stroomde goed door me heen
  ik voelde de engelen om me heen de tinteling en prikeling ging door me heele lichaam,het gevoel was net of de engelen me vast pakte,bij me hoofd en iets in me oor fluisteren,het heb ook lang geduurd voor ik weer in het heden was
  toen ik bij kwam voelde ik me heerlijk
  en de rust over me heen

  het was mooi
  bedank voor je inwijding farisa

  ik wens je veel licht en liefde

  magda

 • Joke Hofman

  Hallo lieve Farisa,

  Ja waar zal ik beginnen.
  Je hebt al zoveel voor mij betekend.
  Ik WAS een vrouw die niet zoveel zelfvertrouwen had door alles wat je in een leven kan mee maken.
  Heb geleerd meer vetrouwen te hebben in de engelen etc. die ons begeleiden.
  De readingen slaan de spijker op zijn kop,voor mijn dochter heb je ook een reading gedaan (2x) en de laatste was ze zo blij mee want ze kan er lering uit trekken om te doen wat ze moet doen om weer steviger in het leven te gaan staan.
  Wat mijzelf betreft heb ik al mooie dingen mee mogen maken.
  De readingen wat mijn ouders betreft ( zijn al lang niet meer onder ons) geven mij veel steun en kracht.
  Zelf ben ik gegroeid door de Colour of Angels ', daar doe ik ook andere mensen mee helpen. Ook de Yana druppelremedie hebben mij geleerd voor mijzelf op te komen en me beter te uiten en oud zeer te verwerken..
  Ja en dan de Kundalini reiki inwijdingen.
  Ik voel zoveel etc. ben er ontzettend blij mee.
  Kortom Farisa, voor mij ben jij de aardse engel die op mijn pad is gestuurd (daar ben ik van overtuigd) om mijn leven te verrijken.
  Heb geleerd om blij te zijn met mijzelf, ik ben goed zoals ik ben.

  Dank je wel voor het mooie werk dat je doet voor je medemens.

  Veel liefs voor jou Farisa :0

 • Klarie

  lieve farisa ik heb vandaag een reading gehad van je.. was een onwijs gevoel.. en het mooiste was dat mijn zoontje in contact kawam met je… ik was en ben nog onder de indruk.. ik heb je mail ontvangen en ga die nog een aantal keren lezen en dan doe ik verslag.. bedankt voor alles.echt toppie en wens het iedereen aan..het is echt byzonder… gr van mij hier xx doei lieverd..

 • Nona

  Lieve lieve Farisa,

  Vandaag mocht ik via jou de antwoorden op mijn vragen ontvangen……ben er helemaal van onder de indruk, tranen lopen over mijn wangen…….ik had geen enkel ding losgelaten over waar ik mee loop, denk en hoop, alleen oppervlakkige vragen…….en jou antwoorden zijn zo super. sluiten precies aan bij het geen ik wil……nu is het voor mij zaak om het doorzettingsvermogen en de kracht meer te ontwikkelen zodat ook mijn dromen waarheid mogen worden

  Dank je wel lieverd…..ook natuurlijk voor de healingen die je me geeft. Mijn dankbaarheid is groot en je weet als ik over een tijdje mag genieten van iets meer geluk…..jij dit met mij mag delen

  Love you

 • Lydia

  Lieve Farisa,
  Wat heb je weer een prachtige reading gegeven aan mijn dochter Sas.
  Ze was er helemaal van ontdaan omdat elk woord wat je hebt geschreven klopt.
  Ook mijn man zei , Ik kan wel huilen zo klopt het allemaal.
  Mooi he?

  Liefs en warme groet
  Lydia

 • Jolanda

  Lieve Farisa,
  Ik heb al geruime tijd last van een hernia en ik heb hier veel pijn van.
  Sinds jij mij healings op afstand geeft, ga ik met sprongen vooruit, en is de pijn weer draagbaar.
  Tijdens de healings ervaar ik wonderlijke dingen, en ik vind het zo bijzonder om dit te ondergaan.
  Dank je wel hiervoor lieve Farisa.
  Liefs Jolanda x

 • angelique

  Hallo Farisa,

  Ik heb nog even aan mijn dochter gevraagt of ze ook bij een huwelijk is uitgenodigd, dat was niet zo, i.v.m wat jij had gezien bij mijn dochter.
  Ik vertelde haar dat ik jou een vraag had gesteld, en dat jij een huwelijk zag of een uitnodiging. Mijn dochter zei dat is ook toevallig Edu (haar vriendje ) vroeg mij donderdag, als we wat ouder waren geweest wou je dan met mij trouwen? Nou is dat niet geweldig een mini aanzoekje ha ha .
  Dus dat heb je vast doorgekregen.
  Wou ik je even laten weten.

  Warme groet Angelique

 • Elise en Bojan

  Lieve Farisa,

  Ik wil je via deze weg heel hartelijk bedanken voor de fijne begeleiding die je ons gegeven hebt met ons dochtertje Fay..
  Wat een liefdevolle en warme vrouw ben je, je weet een ander maar al te goed aan te raken op een hele zachte manier…

  We komen zeker weer bij je terug voor Indy.
  Maar nu eerst op vakantie…

  Lieve groet Elise En Bojan

 • sabine

  lieve farisa,

  dankjewel voor de mooie color of angel inwijding.

  Ik wil heel graag mijn bevindingen op schrijven:

  ik zie een hele mooi vrouw in een witte gewaad op een schommel heen en weer schommelen, steeds hoger en hoger en raakte bijna de zon zo hoog, opeens gaat ze vaard minderen en stopte met schommelen,eigenlijk vond ik dat niet zo leuk want het was heel mooi, dan komt deze vrouw naar me toegelopen,ik stelde me netje voor en gaf haar een hand, ze noemde me jou naam en trok me mee….ik zie hoe ik achter haar aan wandel en we liepen eerst een donker gat in, mee veranderder die in een hele mooie witte trap, de hemelsladder….wij bestegen de mooie witte ladder als maar hoger en hoger,langs de trap hingen hele mooi bloemetjes van roze en daarlangs zag ik een soort hele dunne regenboog…zo mooi… bijna boven aangekomen werd alles heel licht…daar verscheen een hele mooie engel met krullend blond haar en een krans op haar hoofd..ze bewoog haar vleugels heen en weer en bukte zich uiteindelijk voorover en het was alsof mijn hele lichaam zich vulde met het witte licht… Ik voelde mijn kruin prikkelen en mijn lichaam verlichte helemaal alsof er een witte deken over me heen lag….ik voelde ook een hele warmte over me heen komen, echt heel intens…Darna zag ik mezelf rechtop staan tegen een wand en het was alsof van boven een soort zaklamp op me neer scheen,dat felle licht en stralen boven me…en toen scheen dat licht van het zaklampeffect op mijn derde oog, ik voelde het open gaan en voelde de tinteling op mijn voorhoofd, het felle licht als zo'n soort poolster scheen erin..gewoonweg prachtig….naardat dit gebeurde stond ik weer rechtop aan de wand…
  zie en voelde mijn keel heel erg, een behoorlijke brok in mijn keel,ik dacht de kleur blauw te zien maar ook een beetje violet.ik zag van boven het witte licht neer dalen tot mijn keel en bleef tot daat fel schijnen en voelde het wegtrekken boven mijn hoofd uit en voelde daarna geen spanning meer zitten…en dan sta ik daar weer tegen die wand..en voelde heel erg mijn hart/maag streek..alsof er een gigantische knoop in zat.ik zag de kleur groen heel even..en ja hoor na een tijdje kwam het witte licht en zie en voel hoe die knoop zo naar boven werd getrokken, net een soort kwal maar wel een hele mooie witte die zwemt als het ware naar boven zo hoog dat ik hem uiteindelijk niet meer kon zien..mee verschijnt er die mooie engel en bewoog haar vleugels zo naar voren alsof ze me vulde met het witte licht,dat een tijdje gedaan begint ze met de vleugels van onder in een punt zo naar boven een hartje te maken en ik begon spontaan te zeggen: sabine is liefde,sabine is liefde,heel even voelde ik mijn keel weer opkomen maar deze werd ook gelijk met wit licht gevuld..Dit is echt schitterend en sprakeloos, zo mooi.ik weet niet meer hoeveel hartjes ze heeft gemaakt maar het waren er veel en veel gesproken…. Weer sta ik aan de wand..daar voelde ik mijn buik,zo net onder de navel…oei dat werd warm, heel warm..daar stond weer een engel,maar een andere als ik eerder had gezien, nu een mannelijke engel met kort blond haar en ook een krans op. hij boog zich over me heen en sloeg zijn vleugels over me heen, hij knuffelde mij,dat gaf een heel fijn,warm gevoel..daarna ging hiij naast me zitten en zijn handen vouwden zich samen,een soort bid houding…daarna legt hij zijn vleugels op me en was mij aan het instralen…ook weer met een woord geweldig en zo warm en intens….daarna voelde ik hoe mijn energie (leek wel zwart,grijs) uit mijn buik werd gezogen,eerste instantie vond ik dat een beetje eng,maar opeens voelde het helemaal niet eng en liet ik het gebeuren…ik zie hoe het eruit werd gehaald en werd even in de handen rond gedraaid en de energie werd in witte vorm weer terug gestuurd..mijn buik bleef warm en warm…heerlijk gewoon..
  Daarna voelde ik die witte energie door mijn lichaam naar boven stromen tot boven aan mijn kruin en hoger..het licht spreid zich over me uit en daarna kwamen de mooie kleuren mee, eerst zag ik roze geel en goud…
  toen blauw,violet en groen ging door mijn lichaam heen tot onder aan mijn voeten en voelde hoe ze daaruit stroomde, daarna voelde ik het door mijn armen stromen, mijn armen werder steeds maar langer en langer en langer en eigenlijk een rare gewaarwording.Opeens bewogen mijn armen die langs het lichaam lagen zich vanzelf. heel langs gingen ze langs mijn lichaam zo naar boven zover dat mijn handen uiteindelijk tegen mekaar aan zaten, hoe dichter mijn handen bij elkaar kwamen hoe meer tintelingen en kracht en energie ik voelde..Ik heb zo even een paar seconden gelegen..
  Het is echt schitterend!
  Vanzelf gingen mijn ogen open en dat voelde gewoon heerlijk..
  Ik heb de aartsengelen bedankt voor hun aanwezigheid en jou wil ik bedanken voor deze mooie inwijding!
  Het was een hele mooie en schitterende ervaring!

  Dankjewel!

 • Conique Op den Camp

  Lieve Farisa,

  Ik vond het een genot om jouw boek te mogen lezen. Het is heel duidelijk geschreven, voorzien van prachtige tekeningen en praktische oefeningen! Vooral het ontdekken dat een ander ook paden heeft bewandeld geeft een gevoel van verbinding en herkenning.
  Ik bewonder vooral de manier waarop je onder woorden hebt gebracht wat er zich in jou heeft afgespeeld. Het zijn immers de verhalen van anderen die ons iets te leren hebben!
  :0
  Bedankt dat je zo openhartig jouw levensverhaal en daarnaast een stukje theorie, hebt willen delen!
  liefs, Conique

 • Marja

  Lieve Farisa, bedankt voor de jaar leggingen en voor de andere dingen die wij via jou mochten ontvangen. We hebben hiermee weer een stukje rust gekregen. We zijn blij dat we jou zijn tegen gekomen.
  Liefs, Jan en Marja

 • Colinda van de Leeuwe

  Hoi Farisa,

  Ik wil je bedanken voor de fijne email wisseling over mijn dochter.
  De Yana remdie,s doen goed hun werk, het doet precies, wat jij tegen bent gekomen tijdens de sessies.

  Dank je wel, ben er erg blij mee, en op aanraden van jou ga ik er zelf ook mee aan de slag, ik wacht even af, welke remedie je voor me uit getest hebt.

  Liefs Colin.

 • Gwennie

  Lieve Farisa,

  Bij deze wil ik je bedanken voor alles, ben blij dat je een lichtje kon vinden in mijn huidige situatie.
  Het heeft me enorm geholpen.
  Coaching is hard aan je zelf werken, maar zeker de moeite waard.

  Liefs Gwen

 • Mariek Pauw

  Faries, wat een geweldige jaarlegging, deze maand is al alles uitgekomen en wat er voor volgende maand staat omschreven weet ik nu al dat dat ook gaat gebeuren;)
  Ben blij dat ik dit heb gedaan, dank je meid!!

 • Marja en Jan

  Lieve Farisa,

  Wij en mijn zus Marina willen je ontzettend bedanken voor de mooie mandela's met boodschappen, die wij voor je vakantie bij je hebben besteld en hebben ontvangen. Wat zijn de tekeningen mooi en de boodschappen duidelijk. Wij begrijpen dat er heel veel tijd in zit om dit moois te maken en begrijpen waarom je dit niet zo kan blijven maken vanwege de tijd die er in zit, daarom zijn we des te blijer dat wij nog dit moois van jou hebben mogen ontvangen. Wij komen zeker over een tijdje weer bij je terug om een mooie boodschap aan te vragen.

  Liefs, Jan en MArja

 • Angelo

  Lieve Farisa,

  Ik mocht als eerste al profiteren van je nieuwe dienst, het Noordelijk Maansknoop consult, super!!
  Fijn dat je dit voor je vakantie nog voor me heb willen doen, en ik weet zeker dat er velen na mij zullen volgen.

  Ga door met je prachtige werk meid.

  Liefsss

 • Marja

  Lieve Farisa,
  we hebben je al laten weten hoe blij we zij met je antwoorden omdat we hier wat mee kunnen. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
  Liefs, Jan en Marja

 • Angelo

  Faries ontzettend bedankt voor alles weer.
  Ik zou geen ander meer om hulp willen vragen, jij doet je werk super en ben zeer tevreden.

  Angelo

 • Marja

  Hallo Farisa,
  Dank je wel voor het zuiveren en de healing, het heeft mij een heel fijn gevoel gegeven, ik voel dat ik weer wat rust heb gekregen. tot de volgende keer.
  Liefs, Marja

 • Hilde

  Lieve Farisa,
  Ik wil je bedanken voor de zuivering en healing, jee wat was het krachtig zeg, voelde alles wat me niet meer diende van me afglijden.

  Superrrrrr

  Thanks hiervoor!

  Wens je alvast een fijne vakantie, en we spreken elkaar erna weer.

  Liefs Hilde

 • Joke Hofman

  Hallo lieve Farisa,
  Allereerst wil ik je zeggen hoe blij ik ben dat ik je heb leren kennen via mijn Hyves.
  Heb al een paar readingen van je mogen ontvangen ook ivm mijn overleden moeder en vader.
  En ik moet zeggen was behoorlijk ontroert zo mooi, het geeft me zoveel kracht in mijn leven.
  En ook de persoonlijke reading en mooie boodschappen voor mijzelf je sloeg de spijker op zijn kop.
  De angel healingen die ik van je krijg zijn duidelijk te voelen het onverwerkte gaat eruit valt soms niet mee met alle ups en downs maar ik weet het maakt mijn leven alleen maar rijker en fijner.

  Wil je hiervoor bedanken ik raad het een ieder aan.
  Geloof mij er is meer tussen hemel en aarde met dank aan de engelen die mij helpen op mijn weg in dit leven. :0

 • Thea

  Hallo lieve Farisa, ik heb vandaag een mooie reading en gidsenkaart van je gekregen over de post.dat was een zeer mooie reading ,je hebt het zo mooi geschreven en alles klopt helemaal,ik was er helemaal perplex van,zo mooi.Je word heel erg bedankt en ik hoop dat meer mensen een reading van jou doen,want het helpt je enorm.Dank je wel,kusjes van mij:):)

 • Conique

  Geplaatst door Conique 13-05-2011 | 16.11
  Lieve Farisa, Vandaag heb ik een uitgebreide message en healing reading mogen ontvangen van je. Een hele mooie, duidelijke, liefdevolle reading. Ik was zeer zeker onder de indruk van alles wat naar voren kwam…………het klopt helemaal in het proces waarin ik me bevind. Heel goed ingevoeld en de boodschap helder verwoord. Mijn complimenten daarvoor. Ik ben er van overtuigd dat jij met je liefdevolle verbinding met de engelen nog vele mensen mag helpen op hun pad. Je intentie is heel zuiver, evenals je manier van werken. Ik zal zeer zeker in de toekomst nog heel graag contact met je opnemen. Ik dank je van harte voor deze fijne reading!! hartegroet Conique (Farfalla libera)

 • Karin

  Ik wil je enorm bedanken voor je behandeling. Ik zat rustig en wachtte geduldig af.. er overviel me een heel zwaar gevoel in nek en handen, maar toch bleef ik kalm en ging verder.. Mijn nek werd zwaar en toen werd de druk minder en verlicht…. Een superheerlijk gevoel. Als dit het begin is, wat mag er dan nog komen.
  Ik verheug me erop om mijn innerlijk kind weer te omarmen en mijzelf lief te hebben zoals ik ben.

  Dikke knuffle, Karin

 • Rienus van Biene

  Hoi Farisa,

  Ik wil je bedanken voor je goede hulp! Er is geen eerlijker en opener mens dat ik me voor kan stellen als dat jij bent. Je bent een engel en doet je werk zo goed dat vind ik ongelooflijk! Ik voel me gewoon een ander mens na jou behandeling echt ongelooflijk. Bedankt lieverd! Een hele oprechte knuffel van een tevreden klant!!!

  liefs Rienus xxxx:0:0:0:0:0

 • Carli

  Geplaatst door Carli 14-10-2010 | 22.02

  Lieve Faries wat een geweldig mooie site is dit. ik weet zeker dat de workshops en sessies die je gaat aanbieden een groot succes gaan worden. De liefde die je uitstraalt richting anderen is groots en hiermee kan je vele harten van aanraken. Geniet van elke stap die je hierin mag maken liefs Carli

 • Annette

  Geplaatst door Annette Bosman 15-10-2010 | 22.20

  Lieve Farisa, Super!! Heerlijk om te zien, wat jij allemaal mag betekenen voor anderen…….een mooie ziel met een nog mooier hart Liefs Annette

 • Marja

  Geplaatst door Marja 16-10-2010 | 13.58

  lieve Farisa, Wat een mooie en liefdevol site is dit….prachtig en heel veel succes ermee…GENIET ERVAN

 • hanneke

  Geplaatst door hanneke vonk 17-10-2010 | 20.46

  Hoi Farisa, Een hele mooie site en veel succes ermee. Liefs Hanneke.

 • Lidia

  Geplaatst door Lidia Loomans 23-10-2010 | 10.04

  Lieve Farissa, Wat een mooie bijzondere site, wow.. succes met hetgeen je geeft en mag doorgeven. een warme groet van Lidia

 • Marion IJpelaar

  Geplaatst door Marion IJpelaar 27-10-2010 | 18.25

  Dank je Lieve Farisa …. ik zal me de komende week de tijd nemen om de site aandachtig te lezen …. ik verheug me erop …. net op het goede moment ….

 • Christel

  Geplaatst door Christel 03-02-2011 | 16.14

  Lieve Farisa, Wat een prachtige site is dit, mooie informatie, zo liefdevol!! En wat ben ik blij met de min dromenvangers en mijn rozenkwarts harthanger, het is ontzettend goed voelbaar, de engelen energie erin. Dank je wel lieve meid!

 • Yvie

  Geplaatst door Yvie 04-02-2011 | 14.40

  Lieve Farisa, Ik heb een hoop plezier van de engelen maatjes voor mijn dochtertje! En voor mij zelf het werkmapje, schrijf een brief aan de engelen. Superrrr ben er echt heel blij mee. Dank je wel hiervoor. Liefs Yvie

 • Tamara

  Geplaatst door Tamara 23-02-2011 | 23.05

  Lieve Farisa, ik zou heel graag een voorproefje van je ebook ontvangen! Mooie site! Ben zo blij met mijn ethereal inwijding en ben elke keer weer verbaasd over wat jij allemaal doet! Je bent een mooi mens! Alvast bedankt, veel liefs, Tamara

 • Jimmy

  Geplaatst door Jimmy 01-03-2011 | 09.59

  lieve mama, Je hebt er echt iets moois van gemaakt, en het is heel rustgevend. Ik weet 100% zeker dat jij hier iedereen super blij mee maakt. Ga zo door mam jimmy

 • ada

  Geplaatst door Ada 04-03-2011 | 13.52

  Hallo Farisa. Ik heb gisteren om half twee de inwijding Colours of Angels ontvangen en wil je graag vertellen over mijn beleving. Ik lag heerlijk realexst op mijn eigen zoldertje en heb gezegt wat ik moest zeggen en jou naam genoemd.Een golf van liefde vrijheid en een heerlijk gevoel van rust en mijn hoofd was helemaal leeg.Mijn handen gloeiden en tintelingen eerst door mijn hele lijf en daarna alleen in mijn handen.Ik had ook totaal geen gevoel van tijd.Heb met mijn ogen dicht heerlijk kleuren mogen zien en kleine heldere blauwe bolletjes zo mooi om naar te kijken.Ik adem altijd in mijn borst maar daar kreeg ik druk op waardoor ik via mijn buik ging ademen heerlijk relaxst en dat hield de hele tijd aan.Ook had ik het gevoel dat ik in mijn tafel werdt gedrukt niet vervelend hoor was echt heerlijk tot mijn cdtje raar begon te doen ben toen langzaam weer bij gekomen keek op de klok en toen bleek het al drie kwartier later was had niet het gevoel dat het zo veel later was.Ik wou heel graag terug maar dat ging niet.Loop de hele dag heel gelukkig rond vol me vrij. Lieve Farisa ik wil je heel erg bedanken hier voor. Lieve warme groetjes Ada

 • Hanneke

  Geplaatst door Hanneke 10-03-2011 | 14.55

  Hallo, Ik schrijf een berichtje over de Angel Touch produkten. Ik heb de grote engel met de amnetist, het voelt heel goed, ik zou niet zonder meer willen. Ik heb verschillende sieraden gedragen. Nu draag ik nog steeds de Goldie, omdat deze nog steeds bij mij past. Ik heb ook verschillende druppeltjes gebruikt. En geloof me . het werkt. Ik ben een heel stuk gegroeit hierdoor. Ik kan het iedereen aanbevelen. Je kunt zelf testen, wat bestemd is voor jou. Liefs….

 • Destiniy.

  Geplaatst door Destiny 10-03-2011 | 16.35
  Lieve Farisa, Ik draag al een tijdje de hanger melchizedek met heel veel plezier. Wat leuk dat je deze producten aan gaat bieden. Ik kom zeker eens snuffelen om iets nieuws te proberen. Dus je ziet me nog terug. En ik wilde je hier meteen bedanken voor je prachtige reading, alles klopte als een bus. Succes met je onderneming!! Een warme groet Destiniy.

 • Audrey Sijkens

  Geplaatst door Audrey Sijkens 10-03-2011 | 20.00

  Lieve Faries, De Angel parfum spray,s zijn geweldig in te zetten als je de Colours of Angels inwijding hebt ontvangen. Het aanroepen van de juiste engel in combinatie met de gelijke parfum spray werkt erg indrukwekkend!! Een echte aanrader hoor. Je hebt er een geweldige site van gemaakt, ga zo door! Knuff van mij

 • Gonnie Blokland-van Oversteeg

  Geplaatst door Gonnie Blokland-van Oversteeg

  11-03-2011 | 11.45
  Lieve Farisa, Ik ben zo blij dat jij op mijn weg gestuurd bent, of eigenlijk ik op die van jouw. Wat de engelen nu al aan jouw door hebben gegeven is onbeschrijvelijk voor mij, het is zo waar en geeft mij nu al een handreiking aan en vallen er ook al wat puzzelstukjes op z`n plek. Ik kijk echt uit naar de inwijding ! Ik heb nu een bestelling gedaan, maar weet nu al, dat er meerder zullen volgen. Wat heb je er een mooi shop van gemaakt, voelt zo goed aan, zo vertrouwd. Knuff van mij en warme liefdevolle gedachten stuur ik bij deze aan jouw door!

 • Chantal

  Geplaatst door Chantal Meyer 15-03-2011 | 08.09
  Lieve Farisa, Ik heb gisteren met de kids de engelen maatjes geknutseld, bekeken, kaartje getrokken en gelezen erg mooi en de kids vonden ze erg bijzonder! De jongste van 6 heeft de engeltjes zitten natekenen! Bedankt voor de mooie kaartjes ! Gr Chantal

 • Ang

  Geplaatst door angela 30-03-2011 | 15.12
  Lieve Faries, Je hebt me enorm verrast met de prachtige kaart inclusief persoonlijke boodschap van de engelen! Wat bijzonder zeg, je hebt dingen benoemd die echt alleen ik en( je weet wel) weten. Dank hiervoor lieverd. Ik zal je vaker vragen, ben zéér tevreden over je. Knuffff Ang

 • Bernadette Vosman

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Geplaatst door Bernadette Vosman 01-04-2011 | 09.29

  Lieve Farisa, ik heb inmiddels je E-book uit en het heeft me enorm geholpen, ik zal het nog vaker lezen om steeds dichter bij me zelf te komen. Dank je wel!

 • yvonne harterink

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  lieve farisa, Ik heb nu een paar keer een reading van je mogen ontvangen en die waren zeer verhelderend.en uitgebreid.dank daarvoor.liefs yvonne

 • Sas

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Lieve Farisa, Ik wil je via deze weg bedanken voor het hele coach traject wat je met mij bent aangegaan. Ik ben er ontzettend van gegroeid, en je hebt me geholpen mijn potentieel te vinden. En me laten ervaren dat ik enorm veel kracht bezit en een prachtig mens ben, net als JIJ! Dit wil ik wel van de daken schreeuwen, ik vind je een geweldige vrouw. Bedankt voor alles! Kus Sas

 • Rienus

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Hoi, Goh wat heb je een prachtige site! Geweldig mooi en zo uitgebreid. Ja hoor helemaal top! Heel veel succes, maar dat gaat wel lukken xxx Rienus

 • Nienke

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Lieve Farisa, Wow wat is de Angel healing krachtig zeg, ben er gewoon stil van! Ik laat het nog even inwerken, maar voel nu al dat ik er heel veel aan zal hebben, kijk nu alweer uit naar volgende week!! Tot dan hoor! Lieve groetjes

  Nienke

 • Pascal

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Farisa ik heb 3 Angel Touch hangers bij je gekocht, 1 voor mij zelf, en 2 als cadeautje voor Moederdag. We zijn er allemaal hartstikke blij mee, wat een prachtig sieraad, en de werking is voor mij zelf al duidelijk voelbaar. Ik hoop dat je ook een leuke Moederdag hebt gehad? Liefs Pascal

 • joane spirits

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Hallo WAT EEN MOOIE SITE HEEL MOOI EN OVERZICHTELIJK KOM HIER GAUW EENS LANGS OM WAT DINGEN TE LEZEN joane

 • Rienus

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Hoi Farisa, Ik heb een reading van je mogen ontvangen en ik moet zeggen dat hij heel nauwkeurig was. Natuurlijk zijn er dingen die nog eventueel zouden moeten gebeuren maar daar wacht ik rustig af. Het voelt alsof je een last van mijn schouders hebt afgenomen……….. we horen elkaar snel weer, bedankt voor je reading ik ben er super tevreden over! lieve groeten Rienus xxx

 • Joke

  deze heb ik gekopieerd van mijn hyves

  Hallo lieve Farisa, Heb net de readingen zitten lezen. Ook de reading ivm mijn lieve ma die ik al zolang moet missen. Ben ontroerd en ik had dit nodig, kan weer verder. Je hebt met diverse dingen de spijker op zijn kop geslagen, en de rest moet ik nog afwachten. Maar ik hou je op de hoogte. Ga zo door met dit mooie werk van je, je geeft zoveel mensen de steun etc. die ze nodig hebben. En tot laatst wil ik even tegen iedereen zeggen, we zijn nooit alleen al denken we en voelen we dit wel eens zo. Joke

 • linda

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  Hier even een berichtje van mij, om te vertellen dat wat farisa toen aan mij voorspelde vorig jaar, helemaal is uitgekomen.. geweldig…. helemaal knap van haar….ik zal zeker nog eens een keer een beroep op haar doen… linda

 • Esther

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  Onderstaand bericht is dus van een vaste klant Lieve Farisa, In oktober vorig jaar heb ik van jou mijn jaarreading ontvangen. Ik zat toen wat mijn werk betreft op n dood spoor (recessie) en maakte mij daar zorgen over, daar mijn man en ik voor ons inkomen totaal van mijn baan als zangeres afhankelijk zijn… Jij voorspelde mij voor de laatste twee maanden van dat jaar dat ik moest afwachten welke kansen zich voordeden en daarop moest reageren en dat 2010 voor mij n jaar zou worden waarin ik zou oogsten wat ik in t verleden had gezaaid…. Alles wat ik aan zou raken zou n sukses worden…. Dat heb ik gemerkt… Waar ik in t vorig jaar nog veel tegenwerking ervoer en vaak de \`verkeerde\` mensen aantrok, komen er dit jaar als vanzelf de goede contacten op mijn pad die iets in mij en mijn groep en nieuwe projekt zien…. t Lijkt net of ik n gouden aura heb die geluk aantrekt, zo voelt t tenminste….:hearts: Voor oktober van 2009 voorspelde je dat ik met n groot bedrijf te maken zou krijgen, zeer suksesvol… Dat bedrijf heeft inderdaad interesse getoond maar er is verder niets uitgekomen… In november voorspelde je jaloezie van buitenstaanders en ik zou iets gaan loslaten… Dat ging om ons oude boekingsbureau die niets meer voor ons konden doen en jaloers was op onze nieuwe contacten…Die hebben enorm geprobeerd om ons tegen te werken op allerlei manieren…. Tevens heb ik toen mijn familie losgelaten om dezelfde reden… Voor december voorspelde je n drukke maand waarin ik veel onderweg zou zijn… Na n jaar van amper optredens was t heel onwaarschijnlijk maar ja, inderdaad: Ik heb in december n drukke maand gehad met veel werk en dus ook veel reizen! In januari zou ik geconfronteerd worden met mezelf… Klopt ook, ik werd toen enorm met mezelf geconfronteerd en zat NIET lekker in mijn vel… En na mijn euforische gevoel rond de jaarwisseling, waarin ik klaar was voor n nieuw en suksesvol jaar met hernieuwde energie, vond ik dat n ENORME domper… Heb toen besloten dat ik wel wat hulp kon gebruiken en bij jou verschillende inwijdingen gehad,oa de engelen-inwijding en de Oneness-Blessing…. Na de Oneness-Blessing kreeg ik verschillende \`ingevingen\`, oa voor de naam van mijn nieuwe muzikale projekt… Ook jouw healings hebben mij de kracht gegeven om mijn \"verleden\" los te laten en t nieuwe te ontvangen…. In diezelfde maand zag je n verre reis… Klopt, dat was Dubai waar wij n optreden hadden… In februari zou ik veel waardering ontvangen voor wat ik zou doen…. Is ook uitgekomen…Die waardering heb ik heel erg gevoeld, voornamelijk bij mijn Hyvies en mijn Facebook-vrienden….. Die hebben in n wedstrijd om de zomerhit van Zweden 2010, waarvoor ik mijn nieuwe remix van Hands Up had opgestuurd massaal op mij gestemd!!!! Er waren honderden mensen bij die mij niet eens kenden en ik wist mert hun hulp de tweede plaats te halen…(NET niet gewonnen, dus…) Drie lieve Hyvies van me hebben op hun Hyves mijn nieuwe song zelfs gepromoot!!!! In maart voorspelde je weer veel reisjes en n enorm sukses! Er kwamen voor die maand inderdaad veel optredens binnen en t sukses is waarschijnlijk mijn nieuwe projekt, OTTA 1, met remixes van de \`oude\` Ottawan waar toen veel interesse voor getoond werd… Je zei ook dat ik die maand veel zelfvertrouwen zou hebben….Mede door alle healings en inwijdingen, waarbij ik veel oude ballast mocht loslaten, groeide inderdaad mijn zelfvertrouwen enorm… Voorheen wist ik alleen dat mij n betere toekomst te wachten stond, nu VOELDE ik t eindelijk ook zo…. Ik had niet meer zo\`n last van twijfels aan mezelf en negatieve gedachten… In april voorspelde je dat ik veel met mijn gezin samen wilde zijn omdat alle drukte om mij heen onrust met zich mee zou brengen… Klopt HELEMAAL!Ik had toen enorm last van spanningen in mijn lijf….. In Mei zag je iets met n boek…. Ik vermoed dat dat betekende dat ik t boek toen volledig gesloten had…. Na verschillende pogingen tot verzoening en meerdere deksels op mijn neus, heb ik mijn familie toen in Liefde laten gaan en kon ik t boek eindelijk definitief sluiten….. Einde van n hoofdstuk dus…. En ik heb toen n belangrijke les geleerd;-) In juni voorspelde je strijd tussen mijn partner en iemand anders of n strijd in zichzelf….. Waarschijnlijk ging t om n strijd in hemzelf…. Niet wetende of hij ergens goed aandeed, gaf jij aan…. Klopt helemaal, hij zat toen inderdaad in tweestrijd met zichzelf over de manier waarop hij iets moest aanpakken…. Mijn man is mijn manager en moest toen n belangrijke knoop doorhakken die grote gevolgen kon hebben voor mijn muzikale carriere… Voor deze maand geef je mij advies….Letten op mijn voeding, veel ontspanning en rust, want er komt n drukke en zware tijd aan….. Dat voel ik momenteel ook echt zo…. Ik ben erg gevoelig momenteel en voel me vaak volledig opgebrand, vooral na optredens…… Ook ben ik in n korte tijd tien kilo aangekomen en denk erover om n dietiste in te schakelen ivm mijn voeding…. Lieve Farisa, nu ben ik natuurlijk benieuwd of jouw voorspellingen voor augustus tot en met december ook uit gaan komen…. Ook jouw persoonlijke adviezen kan ik helemaal plaatsen…. Geduld hebben;-) t Kon me vaak niet snel genoeg gaan;-) …. Als je op n gegeven moment n hele belangrijke les in je leven geleerd hebt, en je ziet n betere toekomst voor je…..Dan voel je n energie in je die niet meer te stoppen is….. Ook moest ik me niet teveel zorgen maken om t welzijn van mijn familie, t kon mij verhinderen daar te komen waar ik wilde zijn…….. Na herhaaldelijk heel vervelend door mijn familie te zijn behandeld, heb ik besloten dat t welletjes was…. Met dit advies van jou in mijn achterhoofd:-d Ik kreeg er nl lichamelijk, geestelijk en emotioneel iedere keer n enorme opdonder van… Ook gaf je aan dat ik niet zo bang moest zijn om keuzes te maken…. Klopt, ik ben ontzettend bang verkeerde keuzes te maken en maak daarom vaak geen keuze (weegschaal, haha!)…. Dit is overigens niet alles dat uitgekomen is, maar de rest bewaar ik voor t eind van t jaar…. Als er n verhuizing, evt naar t buitenland, op mijn pad is gekomen…. Waaropvolgend n groot sukses…. en n diepe wens van mij is uitgekomen:-d ….. Allemaal voorspellingen van jou voor mijn laatste 5 maanden van dit jaar…. Voor december as voorspel je me verder nog n goede relatie met n groots bedrijf dat me veel gaat opleveren….. Dat bedrijf is NET op ons pad gekomen.n Heel groot en professioneel boekingsbureau met contacten bij radio en TV die voor goede promotie van mijn nieuwe songs kunnen zorgen en al hebben aangegeven veel voor ons te willen doen…. By the way: Die hebben voor december as n tour voor ons geregeld rond Moskou voor minimaal tien optredens!!!! We hebben zojuist t contract getekend, is dat niet sterk? Goed contact , zeg je…. Ik wil niet opscheppen;-) , maar de eigenaar is bij n optreden van ons geweest en was helemaal weg van mij (als artiest)… In zijn laatste e-mail aan Ron sloot hij af met: AND A DEEP BOW FOR ESTHER:-d :inthebag: Ik vond jouw jaarreading erg helder en concreet en vind al met al dat hij van maand tot maand precies is uitgekomen! Wordt vervolgd, zou ik zeggen;-) :-d Heel veel liefs van mij en dankje voor al jouw support! (k) Esther:hearts:

 • eveline

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  Lieve Farisa, Ik heb van jouw geweldige nieuwjaarsaanbieding gebruik kunnen maken….en heb dus voor mijn hele gezin een reading laten maken en stuk voor stuk waren het hele mooie beschrijvingen. Elke zin bevatte wel informatie. Voor mij als ouder vond ik het ook erg mooi om te lezen wat voor soort kinderen ik heb, dingen die op zijn plaats vallen nu je wat meer achtergrond hebt, dingen die ik al wel vermoedde maar nu ook bevestigd kreeg. Zoals hierboven ook al beschreven wordt, je krijgt veel tips, en aanwijzingen die belangrijk zijn voor jouw ontwikkeling. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb en ik kan het een ieder van harte aanraden. liefs eveline

 • Vanessa

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  Farisa @ sommige mensen hebben me in een krabbeltje op mijn hyves bedankt en hun ervaring gedeeld. Ik heb ze even gekopieerd en hier geplakt. Lieve Farisa Bedankt voor de jaarleggingen ,ze zijn er allemaal heel erg blij mee,en kunnen hier ook wat mee. Ze hebben veel inzicht gekregen . Nogmaals bedankt van allen. Veel liefs trees Lieve Farisa Heel erg bedankt voor de mooie engelenreading. Mooi wat de engelen over je kunnen zeggen. Ik ben er erg blij mee! Sommige dingen wist ik onbewust al en deze dingen zijn nu bevestigd. Zo zie je maar weer dat je intuïtie het altijd goed heeft 😉 Ik wil ook zeker met nieuwetijdskinderen gaan werken en nog een engelencursus gaan volgen 🙂 Liefs Mandy Lieve Farisa, Ik ben waanzinnig blij met jou reading. Ik heb je een privè bericht gestuurd bij je site Farissa. Hartstikke bedankt, Liefs Hanneke. Hoi Farisa Bedankt voor je readingen,alles klopte van alle drie Het is onvoorstelbaar wat de engelen allemaal over je te vertellen hebben . Ik ben er heel erg blij mee en zal zeker je advies opvolgen en ga ook je aangeraden stenen kopen. Het is echt fantasties. Heel veel liefs trees lieve farisa je word bedank voor je mooi elfen reading. alles wat je door heb gekreegen klop allemaal. de bevestigt voor me wat ik altijd heb gevoeld. ik kan wel een heel verhaal hier doen maar je bend egt supper ik wens je heel veel succes veel liefs van me magda Lieve Farisa, Ik wil je bedanken voor je reading. Alles wat je vertelde klopte. De stenen die je voorstelde heb ik al in huis, ik ben namelijk al een paar jaar met (half) edelstenen bezig en heb er al een aantal gedragen. Ik heb de zwarte toermalijn en de rozekwarts naast mijn bed op het nachtkastje liggen. Maar ga ze nu zeker bij me dragen. Heel veel liefs Jacomijn Lieve farisa, Ik ben heel blij met je reading. Heel veel … eigenlijk alles wat je hebt verteld was mij al eerder verteld, deze maand nog door een persoon waar ik ben geweest. Soms moet je net als bij een arts voor een second opinion bij een ander langsgaan. Ziet er allemaal heel positief uit, na 40 jaar aanrommelen en vechten voor mijn bestaan. Ik wil je hartelijk danken en hoop in de toekomst weer beroep op je te kunnen doen. Met veel liefde Hakima Hallo, Farisa! Ik ben helemaal onder de indruk van jouw reading voor mij! t Bevestigt voor mij wat ik al n tijdje voel, n soort nieuwe energie die niet te stoppen is!!! Je hebt t voor mij n beetje tastbaarder gemaakt zodat ik t beter kan handelen. ALLES kan ik plaatsen, ook wat je vertelde over mijn verleden…t Is makkelijker om je verleden, t oude, los te laten als je weet wat voor leuke nieuwe dingen je ervoor terug gaat krijgen….Bedankt ook voor je advies, kan ik wel wat mee.;-) Denk dat ik in de toekomst wel vaker n beroep op je ga doen, ook voor mijn man en dochter, wens jou verder suk6 met je nieuwe Hyves en dat je nog maar veel mensen mag helpen, liefs, Esther Hoi Farisa, bedankt voor je reading! Ben er erg blij mee. En ga zeker je advies opvolgen, morgen gelijk de winkels in Zal waarschijnlijk in de (nabije) toekomst nog wel eens een beroep op je doen. Kan natuurlijk altijd goed advies gebruiken! Thanks again! :handkiss: Vanessa

 • yvonne

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  lieve farisa, Ik ken je nog niet zo lang,maar heb een heel warm en goed gevoel bij je. je hebt nu een reading gedaan die was heel helder en uitgebreid,iets waar ik wat mee kan….. de volgende komt er aan…;-) hoop nog veel van je te mogen leren/horen ik vind je lief….. knuff yvonne

 • Carli

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  Lieve Faries Het afgelopen jaar heb ik regelmatig een reading van jou gekregen. Alles wat je vertelde is uitgekomen. Of het nu een normale reading was of een reading tussendoor het maakte niet uit. Ik heb er een paar uitgekozen en hieronder een aantal mooie momenten opgeschreven. Ik weet nog dat ik naar India wilde en dat ik zat met mijn baan. Jij vertelde me dat ik me daar geen zorgen om hoefde te maken en dat ik gewoon kon gaan omdat er iets op mijn pad kwam als ik terug zou komen uit India. 3 maanden daarvoor had je een jaarreading gedaan en daarin stond dat in november er een oplossing komt voor iets. Wat kon je toen nog niet zien. Met de gegevens van dat het goed gaat komen met mijn baan en de jaarreading die je had gedaan heb ik het besluit genomen om mijn baan op te zeggen om naar India te vertrekken. En jawel, eind oktober kreeg ik al een mailtje dat ik op gesprek mocht komen zodra ik terug was uit India en ik ging op gesprek en had een baan. Inclusief het krijgen van een hoger salaris. Zoals al je had gezegd. Wat ook heel mooi was vond ik, is dat er in een reading die je op dezelfde dag gegeven hebt als de jaarreading dat ik een reis ging maken. Op dat moment was van India nog helemaal geen sprake en had er zelfs nog niet eens over nagedacht maar het stond dus al wel in je reading. Ook financieel wist ik niet hoe ik het rond mocht krijgen om 2 maanden daar te verblijven en terwijl hier ook de kosten door gingen. Waarop jij heel kort antwoordde. Dat komt allemaal goed. Er komt iets op je pad waardoor je dat ook kan oplossen. En de oplossing kwam er. Ik kreeg het financieel rond en kon naar India. Leuk is dat de week voor dat ik vertrok naar India jij ineens doorkreeg dat ik de kapotte koffer niet mee moest nemen want die zou niet aankomen in India. Nu heb ik de koffer van mijn ouders gekregen en zodra je dat zei was ik bang dat ik dus de verkeerde koffer had gekregen van pa en ma. Dus ik heel de koffer nagekeken en naar mijn ouders gebeld met dit bericht. Wat bleek nu dat er een andere koffer was, een grijze, die mijn ouders hadden gebruikt van hun reis naar Amerika en op de terug weg was de koffer open geknald en zo op de bagageband gegooid. Dit was dus de koffer die kapot was en deze hadden ze dus niet meegegeven aan mij. Voor mij een hele opluchting. Nog wat leuks was dat ik op de ochtend van mijn vertrek naar India ik nog steeds een paar schoenen niet kon vinden. Had alles al afgezocht en kon ze niet vinden. Ik had me er al bij neergelegd dat het dan maar zonder de schoenen moest. Als verrassing stond jij aan de deur en ik vertelde het verhaal met de schoenen. Waarop jij zei: kijk nog maar eens goed en ik ging kijken op de plek waar ik al eerder had gezocht. En ja wel, natuurlijk daar lagen mijn schoenen. Vorig jaar met de winter was ik mijn handschoenen kwijt. Het was ijskoud en vond het toch prettig om ze te dragen als je met de fiets naar het werk gaat. Ik uiteindelijk met Faries erover gehad via msn waarop zij ineens zegt: Het ligt in een lade kast. Ik zeg: nee dat kan want daar heb ik al gekeken. Nee, zegt ze, ga maar eens kijken. Dus ik naar boven, in de lade kast kijken en wat zie ik: de handschoenen. Dus ik ren naar beneden en ik zeg: Ik heb ze, ik heb ze. Ja, zegt ze: dat wist ik wel. In april vorig jaar schreef je dat ik een cursus zou gaan volgen in het medische of alternatieve. Op dat moment had ik nog geen ambities om daarin wat te volgen. In december ben ik de cursus Medische Astrologie gaan volgen. Ik was de uitspraak van jou helemaal vergeten maar toch is het weer uitgekomen. Ik wil je bedanken voor de mooie readings die ik het afgelopen jaar heb gehad. Ik heb ze allemaal weer eens doorgelezen en dingen die je maanden geleden hebt gezegd zijn allemaal uitgekomen of komt op moment uit. Je hebt er in de loop van afgelopen jaar verschillende aan mij gegeven en tot mijn verbazing iedere keer zat je goed. Ik heb verschillende readings gehad maar jij bent de enige die zo precies is en waarvan ook alles uitkomt. Mijn vertrouwen in readings van jou is dan ook eindeloos. Veel liefs en dikke knuff Carli

 • Betty

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  Lieve Farisa Dank voor je inwijding. Het was mooi en liefdevol om dit (op afstand) te mogen ervaren. Ik zal er zeker veel aan hebben, persoonlijk, maar ook vwb het weer kunnen doorgeven aan anderen. Het is een krachtige liefdevolle energie die ieder mens in zich zou" moeten" dragen. Nogmaals dank! Liefdevolle Groet Betty

 • gonnie bloklandt van oversteeg

  Deze is gekopieerd van mijn hyves.

  Lieve Farisa, Afgelopen maandag 14 maart 2011 ontving ik ok 11.00 uur mijn inwijding. Ik voelde eerst dat ik heel erg rustig werd en alsof ik los van mijn stoel kwam en een stuk boven de grond bleef hangen/zweven. Eerst was alles donker om mij heen, daarna zag ik verschillende kleuren, die volgens mij elk bij 1 van de engelen hoorde, want voelde dan steeds aan, alsof iemand mij omarmde , gaf een warm en veilig gevoel en zou dit altijd wel willen voelen, zo fijn gevoel. Ook zag ik aan het eind van de inwijding een engel die je bijna niet kon onderscheiden, zo`n sterke haast verblindend licht, straalde de engel uit. Kon wel in het licht kijken, voelde weldadig aan en heel eigen. Weet niet hoe ik dit uit moet leggen. Ik had tijden de gehele inwijding het gevoel alsof ik door iemand aangeraakt werd, die mijn hoofd even vasthield en daarna voelde het aan, alsof er een arm om me heen werd gelegd, zo heerlijk als dat voelde. Aan het eind van de inwijding was opeens weer alles donker en voelde ik de warmte wegtrekken en kwam ik bij. Farisa,Ik bedank jouw bij deze voor de inwijding en vooral de Colour of Angels, die ik altijd dankbaar zal zijn en hoop dat ze er voor mij zijn als ik ze oproep omdat ik hun raad nodig heb. In licht, kracht en liefde, Gonnie

 • Ada(k)

  Hallo Farisa. Ik heb gisteren om half twee de inwijding Colours of Angels ontvangen en wil je graag vertellen over mijn beleving. Ik lag heerlijk realexst op mijn eigen zoldertje en heb gezegt wat ik moest zeggen en jou naam genoemd.Een golf van liefde vrijheid en een heerlijk gevoel van rust en mijn hoofd was helemaal leeg.Mijn handen gloeiden en tintelingen eerst door mijn hele lijf en daarna alleen in mijn handen.Ik had ook totaal geen gevoel van tijd.Heb met mijn ogen dicht heerlijk kleuren mogen zien en kleine heldere blauwe bolletjes zo mooi om naar te kijken.Ik adem altijd in mijn borst maar daar kreeg ik druk op waardoor ik via mijn buik ging ademen heerlijk relaxst en dat hield de hele tijd aan.Ook had ik het gevoel dat ik in mijn tafel werdt gedrukt niet vervelend hoor was echt heerlijk tot mijn cdtje raar begon te doen ben toen langzaam weer bij gekomen keek op de klok en toen bleek het al drie kwartier later was had niet het gevoel dat het zo veel later was.Ik wou heel graag terug maar dat ging niet.Loop de hele dag heel gelukkig rond vol me vrij. Lieve Farisa ik wil je heel erg bedanken hier voor. Lieve warme groetjes Ada(k)

 • Jacomijn

  deze is gekopieerd vanaf mijn hyves.

  hoi Farisa , ik heb net de (om 14.00 uur) de Engelen inwijding mogen ontvangen van jou en het voelde goed. wat er gebeurde was dat mijn hoofd helemaal leeg was en ik het heel warm kreeg. behalve dan de buitenkant van mijn handen die was koud, de binnenkant van mijn handen was warm. ik heb zo wel bijna 45 min. gezeten en voelde op een gegeven moment een soort plop net boven mijn navel en daarna stroomde de energie door mijn lichaam. de binnenkant van mijn handen tintelt nog steeds een beetje en voel mij verder goed. ik heb geen engelen of kleuren gezien ,maar toch was dit een heel byzondere ervaring. bedankt hiervoor. Jacomijn

 • rahana

  deze is gekopieerd vanaf mijn hyves.

  Hai, Mijn inwijding was geweldig en goed gegaan. Ik voelde vanaf het moment van afspreken al heel wat gebeuren, en daarna : na de behandeling was alles rustig, ook in mn hoofd, minder stress, meer bewust van wat er gaande is om mij heen. Heb er zoveel van geleerd en leer nog steeds. Hartelijk dank voor deze prachtige ervaring! Liefs rahana

 • Brigitte

  deze is gekopieerd vanaf mijn hyves.

  Lieve Farisa, ik heb vandaag de colours of angels mogen ontvangen, mijn handen begonnen te tintelen gevolgd door heel veel warmte, ik zag een soort vuurwerk helemaal wit gevolgd door wolken ook wit, dan kwam er een zon met hele felle stralen dit alles herhaalde zich alleen het wit veranderde in hele mooie kleuren ik werd er warm en heel rustig van…ik vond het een geweldige ervaring, dank je dat ik dit mocht zien (k) Liefs Brigitte

 • Thea

  deze is gekopieerd vanaf mijn hyves.

  Lieve Farisa, ik heb van jouw vandaag de Colours of Angels inwijding mogen ontvangen en die was heel erg byzonder ,hier mijn ervaring: Ik voelde eerst mijn hoofd warm worden terwijl mijn handen steenkoud waren. Ik zag veel licht en kleuren en ineens allemaal Engelen die om mij heen draaiden, prachtig mooi. Al die tijd was er heel veel Liefde en Vrede om mij heen. Ineens werden mijn handen ook heel erg warm net zoals bij een behandeling. Toen nog een heerlijk samen zijn van alle Liefde en Vrede. Toen ik weer in het hier was deed ik gauw mijn ogen weer dicht en wilde weer dat heerlijke voelen, maar helaas het was weg. Lieve Farisa, hartelijk bedankt voor deze mooie inwijding. Veel liefs Thea

 • Magda

  deze is gekopieerd van mijn hyves

  hoi lieve farisa ik heb vandaag de colours of angels mogen ondvangen,het was een mooi ervaring de energie stroomde goed door me heen ik voelde de engelen om me heen de tinteling en prikeling ging door me heele lichaam,het gevoel was net of de engelen me vast pakte,bij me hoofd en iets in me oor fluisteren,het heb ook lang geduurd voor ik weer in het heden was toen ik bij kwam voelde ik me heerlijk en de rust over me heen het was mooi bedank voor je inwijding farisa ik wens je veel licht en liefde magda

 • jeane roost

  deze is gekopieerd en geplakt vanaf mijn hyves
  Hallo lieve Farisa heb de Colour Of Angel inwijding vandaag mogen ontvangen.. het was zeer mooi..moest wel op een celestiet en een celestien in mijn handen houden de energie stroomde zo goed heb ook heel veel gezien er was heel veel om me heen..veel energie en wezens en engelen zag vanuit de kosmos een lange streng komen en het hechte zich vast op mijn derde oog Er kwamen allerlei kleuren in mijn derde oog ook zag ik dat ze op mij alle kleuren in dunne lagen op hebben gelegt..tussen de laagjes bloemen ( wit) ze brachten me weg helemaal ingepakt in die lagen. Kwam in een hele prachtige ruimte terecht met heel veel licht. daarna moest ik in een kleurenbad gaan liggen en op een of andere moment werd het donker in het bad en ik werd zo uit het bad eruit getild…nouw vanonder geduwd kan je wel zeggen.. daarna zag ik van mijn lichaam alle vieze troep afvallen ..ik hielp zelfs mee..mijn lichaam werd licht.. daarna werd ik weer op een bed gelegt wat een bed leek…kreeg witte bloempjes op me gelegd…..daarna werd ik naar een grootte stoel gebracht en moest daar zitten..daarna werd ik naar omhoog gedragen en werd door een straal van wit licht omhoog gebracht ..prachtig…heel langzaam werd ik weer naar beneden gebracht en ik straalde wit licht af…Daar na werd er in mijn hart een groot kristal gelegt ….een roze kwarts.. toen kwam ik bij.. en ik voelde me heerlijjk.. Dit wilde ik met je delen Bedankt voor de inwijding..En dank aan de Colour Of Angels .. In licht en liefde Jeane

 • marcel bunker

  13-05-2011

  Lieve Farisa, Als eerste dank je wel voor je liefdevolle benadering in mijn situatie! Je bent een vrouw met een heel groot en warm hart, mijn complimenten! De reading was erg treffend, en de je hebt de spijker op de kop geslagen. Dank je wel. Ik zal je zeker aanraden aan andere mensen, je bent een kanjer. Warme groet Marcel

 • Conique

  13-05-2011

  Lieve Farisa, Vandaag heb ik een uitgebreide message en healing reading mogen ontvangen van je. Een hele mooie, duidelijke, liefdevolle reading. Ik was zeer zeker onder de indruk van alles wat naar voren kwam…………het klopt helemaal in het proces waarin ik me bevind. Heel goed ingevoeld en de boodschap helder verwoord. Mijn complimenten daarvoor. Ik ben er van overtuigd dat jij met je liefdevolle verbinding met de engelen nog vele mensen mag helpen op hun pad. Je intentie is heel zuiver, evenals je manier van werken. Ik zal zeer zeker in de toekomst nog heel graag contact met je opnemen. Ik dank je van harte voor deze fijne reading!! hartegroet Conique (Farfalla libera)

 • Ada Kukler

  Hallo Farisa.

  Ik heb gisteren om half twee de inwijding Colours of Angels ontvangen en wil je graag vertellen over mijn beleving.
  Ik lag heerlijk realexst op mijn eigen zoldertje en heb gezegt wat ik moest zeggen en jou naam genoemd.Een golf van liefde vrijheid en een heerlijk gevoel van rust en mijn hoofd was helemaal leeg.Mijn handen gloeiden en tintelingen eerst door mijn hele lijf en daarna alleen in mijn handen.Ik had ook totaal geen gevoel van tijd.Heb met mijn ogen dicht heerlijk kleuren mogen zien en kleine heldere blauwe bolletjes zo mooi om naar te kijken.Ik adem altijd in mijn borst maar daar kreeg ik druk op waardoor ik via mijn buik ging ademen heerlijk relaxst en dat hield de hele tijd aan.Ook had ik het gevoel dat ik in mijn tafel werdt gedrukt niet vervelend hoor was echt heerlijk tot mijn cdtje raar begon te doen ben toen langzaam weer bij gekomen keek op de klok en toen bleek het al drie kwartier later was had niet het gevoel dat het zo veel later was.Ik wou heel graag terug maar dat ging niet.Loop de hele dag heel gelukkig rond vol me vrij.

  Lieve Farisa ik wil je heel erg bedanken hier voor.

  Lieve warme groetjes Ada

 • Annette

  Lieve Farisa,

  Ben je zeer dankbaar voor je wat je allemaal voor mij gedaan hebt. Jij bent eerlijk en iemand die vanuit zijn hart werkt….daar mag je trots op zijn, ik ben in ieder geval supertrots op jou

  Liefs Annette

 • ellen

  Hallo Farissa,
  Ik ben nog steeds van de wapppp af van de financial inflkux inwijding :rolleyes: hahaha neehoor….het was een hele mooie sterke en bijzondere ervaring.
  En je hebt me heel goed begeleidt, nogmaals bedankt faries….:0
  je bent een mooie en prachtig wezen.

  love Ellen

 • Arline

  Hallo Farisa,

  Erg bedankt voor jouw engelenreading!
  Heel treffend allemaal zoals je het hebt beschreven en omschreven, echt klasse!

  En dank je wel! voor je prachtige en treffende beschrijving van deze Osho Zen Tarot legging!
  Ik kan me er helemaal in vinden en ook mezelf er helemaal in herkennen. In één woord : Super!

  Lieve groetjes, Arline

 • Bjorn

  Lieve Farisa,

  Ik heb er nu bijna een maandhealing op zitten en het is erg fijn om te kunnen zeggen dat het me geholpen heeft om mijn eigen kracht terug te vinden. Door allerlei omstandigheden ben ik die enkele jaren kwijt geraakt en het voelt heerlijk om jezelf dan weer terug te vinden.

  Liefs,

  Bjorn

 • Tamara

  Lieve Farisa,

  Vorig jaar heb je me een jaarlegging gegeven. Tot mijn grote verbazing leken heel veel dingen te kloppen, heel apart! En heel mooi, je voorspellingen komen stuk voor stuk uit 🙂

  Dankjewel lieverd, niet alleen voor de jaarlegging maar ook voor je steun, je bent een prachtvrouw!

  Veel liefs! xx

 • Dennis

  Lieve Farisa,

  Via deze weg wil ik jou heel erg bedanken voor jou readings en de engelen inwijding. Ik heb hier meer aan gehad dan ik ooit had verwacht.

  Bedankt!! 😀

  Dennis

 • eveline

  Lieve Farisa,
  Naar aanleiding van de langdurige problemen zowel op geestelijk als lichamelijk niveau van mijn partner, ben ik na wat zoeken terecht gekomen op jouw hyves. En daar zijn we beiden heel erg blij mee…nog steeds!
  In eerste instantie heb ik voor de verjaardag van mijn partner een reading laten maken van hemzelf, en de rest van het gezin. Daar stonden hele pakkende dingen in, soms tot in detail. Ook veel tips gekregen zowel in de reading als in de mails erna.
  Hieruit volgde voor mijn partner een reconnection healing. Dit heeft zoveel verbetering gebracht. Daar waar we jaren al mee bezig waren om op een rijtje te krijgen en emoties een plek te geven, dat gaat nu in zulke grote sprongen vooruit.
  Voorbeelden hiervan: geen rugpijn meer na het slapen, vanaf nacht 1 geen gesnurk meer, de onrust is weg 's nachts, geen negatieve gevoelens meer, minder last van hoofdpijn, rustiger, meer bewust van eigen handelen…en ga zo maar door.

  Ik zelf heb naar aanleiding van de reading de oneness blessing, de engeleninwijding en de bach remedie gedaan. Dit heeft lichamelijk bij mij veel los gemaakt. Heb het gevoel dat mijn hele lichaam opgeschoond wordt van 'oude' dingen. Ook bij mij is dit hard nodig, ondanks dat ik wel gewoon door het dagelijks leven heen loop.

  Door het vele contact met Farisa heb ik al veel dingen door mogen krijgen en sta ik nu op het punt om in te stappen op de coaching die zij ook aanbiedt.

  Dus ik kan het zeker een ieder aanraden, die met vragen, lichamelijke problemen als gevolg van geestelijke belemmeringen, verdere geestelijke ontwikkeling wil ervaren, om met Farisa in contact te komen.

  liefs
  eveline

 • Joke

  Lieve Farisa,
  Ik voel me heerlijk rustig met jouw engelenremedie. Het geeft me zelfvertrouwen. Dank je wel hiervoor.
  Liefs en knuffel van mij
  xxx joke xxx :0

 • Marusschka

  Lieve Farisa,

  Voor mijn verjaardag is mij een engelenreading van jou cadeau gegeven. Ik kan zeggen dat ik mij werkelijk geen mooier cadeau had kunnen wensen. Het was heel 'raak' en mooi, veel nieuwe inzichten..

  Met kerstmis heb ik iemand een reading van jou cadeau gedaan, namelijk mijn vader. En hij was diep onder de indruk en wanneer hij het even moeilijk heeft of bevestiging of kracht nodig heeft, dan pakt hij de reading erbij en leest deze nog eens door..

  Warm, liefdevol en bekrachtigend.

 • Jeane Roost

  Lieve farisa

  Bedankt voor de remedies
  Gebruik ze heel vaak..heb het gevoel dat ik het vaak nodig vindt..Tijdens de meditatie voel ik mijn hele lichaam warm worden en vele tintelingen en kriebels om mijn hart…een hele mooie liefdevolle energie is het..

  Dank je wel lieve farisa

  In licht en liefde

  Jeane:)

 • yvonne

  lieve farissa.
  hierbij wil ik je bedanken voor al je hulp en steun dmv reading en healing…
  voelt goed en zuiver…
  fijn om je te leren kennen.

  liefs yvonne

 • Tamara

  Lieve Farisa,

  Ik wil je met dit kleine berichtje m'n dankbaarheid tonen, ik ben blij dat ik je ben tegengekomen! Je hebt een prachtige website en mooie consulten. Ik ben blij voor je dat je dit mag doen en mensen mag helpen want ik weet dat dat jou gelukkig maakt 🙂 ga zo door!!

  Veel liefs xx

 • Joke

  Lieve Farisa 🙂
  Wat een mooi bijzonder lieve vrouw ben je. En zoveel wijsheid die ik mocht ontvangen uit jouw foto reading. Eye openers en inzichten. Heel duidelijk allemaal. Ik ben blij dat ik even een abonnement heb genomen. Het voelt gewoon heerlijk. Je bent een schat.
  Bedankt voor al je steun en wijsheid.
  Liefs, Joke

 • ezra

  Lieve Farisa, Wat een waanzinnige mooie site ! 🙂 Ik ga je site zeker in de gaten houden en heb me aangemeld voor je nieuwsbrief, zo blijf ik ook meteen op de hoogte 😉 Ik hoop dat je in het nieuwe jaar weer veel mensen kan helpen en wens je dan ook heel erg veel succes !! veel liefs Ezra

 • Anne

  Lieve Farisa,
  Wat een leuke en mooie site 😀
  Wat een leuke webshop, wat een leuke workshops, wat een leuke consulten.
  Ik kan alleen maar zegen Leuk, Leuk, Leuk 😀
  Geweldig! Ga zo door! Je doet het goed!

  Liefs Anne:D:D

 • Carli van Boreen

  Lieve Faries

  Je hebt een hele mooie site opgezet en ik weet zeker dat het je gaat lukken om nog veel meer mensen te mogen helpen met jou kracht en liefde.

  Ik heb al regelmatig healings en readings mogen ontvangen van jou en alles is uitgekomen. Als er iemand puur en zuiver werkt vanuit liefde dan ben jij het wel.

  Ik wens je veel plezier met deze site en ik hoop dat je vele mensen mag raken.

  liefs en dikke knuff Carli

 • catharina

  Hoi lieve Farisa,

  Wat een super mooie site heb je opgezet!
  echt geweldig.

  Ik heb bij jou via de hyves site een paardenreading gedaan, daar ben ik super blij mee, ik kan het iedereen aanraden, die een paard heeft!

  Ik hoop dat andere mensen ook baat hebben bij jou healings en readings,
  maar dat zal wel lukken 🙂

  veel liefs en xxx Catharina